Menu Sluiten

Zevende dag mediteren met Aartsengel Michael – 2022

mededogen

Wonderen op mijn pad

Soms kun je bijna niet geloven dat al je wensen uitkomen. Ik vraag hulp voor mijn werk en in relaties. Op dit moment gebeurt er van alles en kan ik het bijna niet geloven, dat al die mooie mensen die op mijn pad komen. Ik heb een prachtige reis gemaakt in Portugal, een bijzonder festival Ayuna waar ik mooie ontmoeting heb gehad met de oorspronkelijke indianen en geweldige krachtige sjamanen uit Nederland. Nu vraag ik hulp voor mijn workshops neer te zetten en verschijnen er weer prachtige mensen op mijn pad nadat ik bij Keuze vrij bij mij na de netwerkbijeenkomst wereldondernemers ben geweest. Dankbaarheid.

Het getal 27

Heb je onlangs gesolliciteerd, of gevraagd om een nieuwe baan? Deze getallen duiden op goed nieuws. Ze vragen je vol te houden en niet te wankelen in je geloof.

Hoe toepasselijk voor mij, als al die mooie dingen op mijn pad komen is het de kunst om deze te ontvangen. Vertrouwen hebben dat al mijn wensen verder gaan uitkomen.

Leren ontvangen

Het is niet alleen een kunst om te vragen. Het is ook een kunst om te ontvangen en er in te geloven dat alles de goede kant op gaat. In het leven gaat het om geven en ontvangen. Veel mensen hebben geleerd te geven maar niet om te ontvangen. Durf te ontvangen. Als je een keer vergist in wat je hebt aangenomen, je zelf vergeven en met goede moed weer doorgaan. Soms moeten we risico s nemen. Maar als je goed afgestemd bent op Aartsengel Michael en boven, dan weet je van binnen of het goed is of niet en dan kan je er volledig voor gaan. Twijfel stagneert en zorgt ervoor dat je stil staat en je depressief wordt. Moving en beweging ga door. Leven is een grote dynamische actie.

Lieve Aartsengel Michael,

Ik vraag je om een goddelijke ingrijpen (beschrijf de situatie). Ik verwelkom jullie hulp en vertrouw erop dat ik word geholpen. Ik heb een wonder nodig en ik vraag of jullie deze op mijn pad kunnen sturen. Dank jullie wel voor de hulp.

mediteren met Aartsengel Michael

Soms zijn er momenten dat je het even niet meer weet. Je kunt dan het beste gewoon hulp van boven vragen. Soms weet je echt geen oplossing of uitweg en dan vraag je om een wonder. Soms weet je niet eens wat je moet vragen. Dan vraag je Aartsengel Michael om de juiste hulp die ervoor zorgt dat je je beter voelt en goed is voor iedereen die erbij betrokken is.

 

Geplaatst in Blog