Menu Sluiten

Zesde dag mediteren met Aartsengel Michael

Volg je hart

Lieve Aartsengel Michael,

Ik vraag je om in verbinding te staan met mijn hart en mij te helpen hiernaar te handelen. Ik vraag je om liefde voor mijzelf en de dierbare mensen om me heen te voelen.

Volg je hart

Het antwoord op je vraag ligt in je hart. Soms als je handelt vanuit je hart zullen de mensen in je omgeving je niet helemaal kunnen volgen. Het is goed om te vertrouwen op je gevoelens en je intuïtie. Vertrouw er op dat Aartsengel Michael je begeleidt in je keuze.

Mijn persoonlijke ervaring

Mijn persoonlijk verhaal. Hierbij gaat het er niet om of je het met mijn standpunt eens bent, maar gaat het om het proces:

De vijfde dag mediteren tot Aartsengel Michael hebben we gevraagd om jezelf en anderen te vergeven. Daarna ben ik naar de zelfoogstmoestuin gegaan. Ik hoorde dat als ik naar de opendag van de zelfoogstmoest wil, ik een QR-code moet laten zien. Dat raakte me en voelde me niet meer welkom op de plek waar ik graag kom.

In de middag had ik afgesproken om te picknicken in de stad als protest over de QR-code. Een persfotograaf van de Gelderlander heeft ons vastgelegd. Het gesprek tussen een van ons en de fotograaf begon te escaleren. Ik ben ertussen gestapt en kon heel rustig met de fotograaf zonder boosheid in gesprek. Als je gehoord wil worden is het belangrijk dat je je emoties kunt controleren. Ik was trots op mezelf. Ik ben afgelopen jaar zo boos geweest over de maatregelen dat het lastig was om uit de emotie te blijven. Het mooie is, dat de foto geplaatst is in de Gelderlander en enigszins neutraal is geschreven.

 

Vrije Keuze

Protesten in Nijmegen tegen Coronabewijs

Tekenen van de engelen

Toen ik later op weg was naar vrienden draaide het nummer “Listen to your heart” op de radio en twee vlinders vlogen langs de voorruit van mijn auto. Ik voelde dat ik deze dag ben geholpen door Aartsengel Michael.

Geplaatst in Blog