Menu Sluiten

Zesde dag mediteren met Aartsengel Michael – 2022

Mediatie Aartsengel Michael

Eén stem in jou!

Vraag tijdens de meditatie om het roze licht door je oren te laten stromen en je oor chakra’s te openen. Je kunt je engelen beter horen. Als je intuïtie en de goddelijke divine energie overeenkomt dan voel je één in stem in jou. Hoor je meerdere stemmen? Vraag aan je engelen wijze raad zodat je nog maar één stem hoort overeenkomstig met je intuïtie. Je ben één krachtige stem. Je voelt eenheid in je. Je voelt je rustig. Vraag aan je engelen wat je nodig hebt om één stem te zijn, één geluid in jezelf. Dit kun je doen door aan het einde van de meditatie: te luisteren naar de stilte, te luisteren naar je engelen, een brief te schrijven aan de engelen, om tekens te vragen aan de engelen, te praten met je engelen.

Antwoorden van je engelen

Deelnemers van de Challenge met Aartsengel Michael hebben hun ervaringen gedeeld. Soms hoor je geen antwoord maar verschijnt het antwoord in het uitkomen van je wensen. Als je vraagt om inspirerende contacten of vrienden, realiseer je dan dat alle fijne ontmoetingen die je hebt, een antwoord zijn op je vraag aan de engelen.

In de vorm van veertjes

Een vrouw liep met man en kind door het doolhof. Man gaat voorop als militair. Hij weet de weg. Bij elke afslag die hij nam zag zijn vrouw een wit veertje. En moeiteloos bereikte ze het hart van het doolhof.

Een andere vrouw ziet overal witte veertjes en voelt dat de engelen bij haar zijn.

veertjes

Boodschappen in dromen

Een vrouw droomde dat iemand met een Mongools uiterlijk (sjamaan uit Mongolië) aan haar hoofdeinde stond. Ze wilde opkijken dat lukte niet. De tweede keer lukte het wel en toen stond aan haar voeteneinde iemand met een uiterlijk van een Egyptische godin Cleopatra. Ze kreeg mee dat ze bloedleeg was en dat ze daarom geen rust kon vinden.

Beide personen in haar droom zijn haar beschermengelen. Zij gaven haar de boodschap bloed-leegte. Zij wist niet wat bloedleegte was maar is toch naar haar acupuncturist gegaan. Zij heeft haar Chinese kruiden gegeven voor de bloedleegte.  De vrouw voelde zich gelijk een stuk beter.  Hieruit kun je zien dat een gezond en krachtig lichaam belangrijk is om tot rust te komen. Een gezond lichaam zorgt ervoor dat we goed kunnen aarden in on zelf. Hoe beter geaard hoe beter ons ontvangst.

Wanneer heb je bloedleegte? Symptomen van bloedleegte o.a.; slecht geheugen, lichte depressie of angstig, droog haar, afbrokkelende nagels, uitblijven of weinig menstruatie, rusteloze benen en nog meer. Wat kun je er doen? Meer info bloed-leegte

Vlinders

Een vrouw vroeg bescherming voor haar zoon en direct erna zag ze een vlinder. Ze voelde dat haar gebed door de engelen was verhoord.

Vlinder

Zesde dag mediteren

De zesde dag mediteren. Zes is het cijfer van de onevenwichtigheid. Durf de leugens van de politiek en de multinationals onder ogen te zien. Durf je voor te stellen wat er gaande is in de wereld. Er zijn mensen en instanties uit op macht en overheersing. Deze week ik ook de dag week van vaccinatieschade. Vaccinaties sluiten je kruinchakra.

Vraag in je gedachten, een evenwicht tussen hemel en aarde. Aartsengel Michael is de engel die licht en donker in evenwicht brengt. Vraag Aartsengel Michael om hulp en durf te staan voor je standpunt.Vandaag is 26 september 26 staat voor nieuwe aankopen of nieuwe aanwinsten op je pad. Blijf in vertrouwen. Blijf vragen aan Aartsengel Michael en je beschermengelen.

Workshop

Engelen healing van de vrouwelijke energie

Workshops engelen en volle maan

 

Mediatie Aartsengel Michael
Meditatie Aartsengel Michael in Vierlingsbeek, Vier de herfst

 

 

 

Geplaatst in Blog