Menu Sluiten

Engelenhealing van de vrouwelijke energie

Paula Holtzer

Engelenhealing van de vrouwelijke energie

De engelenhealing zorgt ervoor dat je vrouwelijke energie weer vrij gaat stromen, zoals zachtheid, speelsheid, sensualiteit, liefdevol in contact met je zelf en of met een partner. Veel vrouwen hebben in hun leven ongewenste intimiteiten opgelopen wat hun huidige leven beïnvloedt  en ervoor zorgt dat je verlangen naar een ontspannen relatie met jezelf en/of partner niet  wordt vervuld. Tijdens mijn werk ben ik gewend om met Aartsengel Raphael te werken. Zij heeft een krachtige energie waar we op kunnen vertrouwen. Raphael zorgt ervoor dat blokkades worden getransformeerd en losgelaten. Om bewust te kunnen loslaten maken we gebruik van lichaamswerk, meditatie en vragen we de engelen om zuivering van onze aura en chakra. Je kanaal van licht (gelegen rondom de wervelkolom) is vrij om boodschappen van de hemel te ontvangen.
De workshop vindt plaats in een prachtige yurt. Deze yurt is een originele ronde tent afkomstig van de sjamanen uit Mongolië. De yurt is een krachtplek en staat in een rustig gebied in Vierlingsbeek. Het samen mediteren op deze krachtplek creëert een hemelpoort waardoor iedereen makkelijk in verbinding kan komen met zijn innerlijke stem en/of de stem van de engelen. Door een dag te zijn in de yurt heb je het gevoel diep te kunnen ontspannen en de engelenhealing van de vrouwelijke energie te kunnen ontvangen. Je kunt weer opgeladen naar huis.

 • Vrouwen die een engelenhealing van de vrouwelijke energie willen ontvangen
 • vrouwen die zich aangesproken voelen tot het onderwerp ongewenste intimiteiten, seksueel misbruik, grensoverschrijdend gedrag.  
 • bij  lichamelijke en emotionele klachten, zoals slapeloosheid, stress, vermoeidheid, innerlijke onrust, tinnitus, geïrriteerdheid, last van piekeren en moeite hebben om prioriteiten te stellen of te focussen.
healing van de vrouwelijke energie

Inschrijven is ook mogelijk via e-mail (info@evenwichtigleven.nl) of per telefoon (06-81501874).

ochtend

 • Kennismaken met koffie en thee
 • Introductie over engelen en uitwisselen van ervaringen
 • Eenvoudige lichaamsoefeningen om contact te maken met je lichaam en de engelen
 • Engelenhealing
 • Zuivering met salie en brandnetelthee

Lunch en wandeling

plukken van wilde planten en bloemen voor in de salade

 • liggende engelenhealing
 • Kaartlegging
 • Meditatie de hemelsekringloop met een diepe gronding, zuivering van aura en chakra’s, verbinding met je engelen of de hemelse energie, waardoor je boodschappen kunt ontvangen. Ons afstemmen op de vrouwelijke kracht in ons zelf 
 • uitwisseling van ervaringen
 • Met een drankje en muziek en dans

5 juni en september

Inschrijven Yurt engelenworkshop

Nieuwe datum volgt.  

€49,50 incl thee, koffie, salade en drankje na afloop.

Max 9 vrouwen 

Klaphekken 7
Vierlingsbeek

Boek hier online uw workshop of cursus!

Het aanmelden kan direct online via het onderstaand weergegeven online formulier. Selecteer de juiste maand door op ‘>’ te klikken. U hoeft daarna slechts op de roze knop [aanvangstijd van de workshop / cursus] te klikken. U betaalt via iDeal.

Online agenda workshops Stuur een e-mail naar info@evenwichtigleven.nl. Voor overige vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact op via 06-8150 1874 of per e-mail.

Geplaatst in Blog