Menu Sluiten

Workshop Engelen brengt engelenmagie

Engelenworkshop

De workshop engelen was een fijne avond. We waren met mij erbij met 11 deelnemers. 11 is een mooi engelengetal. De 1 staat voor een nieuw begin. Gisteren was de eerste workshop van het seizoen. De dubbele 1 staat voor het feit dat je je gedachten kunt manifesteren. Engelen helpen je bij het realiseren van je plannen.
Het leven kan zo magisch zijn. Dit moment is de start van het verwezenlijken van je dromen. Een aantal deelnemers had iets meegenomen wat hun verbindt met de engelen. Dit ging gepaard met een mooi verhaal. Tijdens de workshop hebben we het voorwerp engelenkracht meegegeven zodat je verbinding met de engelen goed kan herinneren als je het voorwerp ziet of vasthoudt. De persoonlijke ervaring tijdens de bijeenkomst voelt als engelenmagie.

Engelen inspiratie

Iemand had een klein vogeltje meegenomen en toen ze haar fiets neerzette bij Centrum de Vuurvlieg lag daar toevallig een veer. Vogels zijn net als engelen boodschappers van de Hemel. Toeval is een teken dat de engelen bij je zijn.

vogel engelen teken
vogeltje en de veer toevallig vlak voor binnenkomst gevonden.

Een vrouw heeft een mooie afbeelding van Aartsengel Uriel meegenomen. Zij is niet godsdienstig maar toen zij deze afbeelding voor het eerst zag was zij diep geraakt en voelde ze zich verbonden met engel Uriel.

Engel Uriel

Iemand anders heeft de walk of wisdom gelopen en heeft daar mooie ervaringen opgedaan en voelde zich tijdens het wandelen verbonden met de engelen. Zij heeft het beeldje van het logo van Walk of wisdom meegenomen. Het beeldje heeft engelenvleugels en doet denken aan een engel.

engel van de walk of wisdom
Engel van de Walk of Wisdom

 

Iemand anders heeft een mooie ketting met edelstenen meegenomen wat haar in verbinding brengt met haar engelen. Een vrouw heeft de afbeelding van Aartsengel Michael meegenomen uit Griekenland. Ook de orthodoxe kerk is in verbinding met Aartsengel Michael

Engel Michael
Aartsengel Michael van de Griekse orthodoxe kerk

Een andere deelneemster had twee kleine beeldjes van engelen bij zich, die haar verbindt met de engelen. Iemand anders had een mooie afbeelding van een engel bij zich, die haar inspireerde. Ik draag zelf een ring met een veertje die me eraan herinnert dat de engelen elk moment bij me zijn.

engeltjes
engeltjes in een doosje

 

De engelen waren bij ons

Het was een fijne avond met krachtige energie. We waren niet alleen met elf deelnemers maar ook met al onze engelen. De Vuurvlieg is een krachtplek waardoor de avond een mooie ervaring is voor ieder persoonlijk.

Paula Holtzer

verbinden met ons lichaam

We zijn begonnen met een staande meditatie die ons verbond met ons lichaam en moeder aarde en onze beschermengelen.  We hebben verbinding gemaakt met een pijnlijke of een zeurende plek in ons lichaam. Met tarotkaarten hebben we de emotie of onverwerkt conflict geduid. Via transformatie kaarten hebben we de energie gevraagd om deze los te kunnen laten.

Ik voelde zelf een zeurende pijn tussen mijn schouderbladen. De kaart die ik trok was autoriteiten. Afgelopen 2 jaar ben ik boos geweest omdat ik de Coronamaatregelen buiten proportie vond en negatieve invloed had op mijn werk. Ik draaide de transformatie kaart vertrouwen. Ik voel ook dat ik vol vertrouwen kan zijn en dat we op dit moment bescherming krijgen van de goddelijke bron. Andere noemen het de hemelse energie, de oerbron, het zuivere witte licht waar we vandaan komen, kosmos of God. Op dit moment kan ik doorgaan met mijn werk en kunnen autoriteiten mij niet meer tegenhouden.

engelen kaarten
engelen kaarten geven inspiratie

Engelen magie

De energie van de avond werkt nog door. Sommige voelde het licht krachtig door hun lichaam stromen en voelde zich gelijk empowered en ervaarde engelenmagie. Anderen voelde sterk de aanwezigheid van hun engel. Bij een enkeling geeft de engelenenergie nog meer bewustzijn van de pijnlijke plek. Soms moet de pijnlijke plek nog dieper doorvoelt worden om vervolgens losgelaten te kunnen worden. Iemand kreeg ook de suggestie om met haar handen creatieve voorwerpen te maken, dit helpt haar om de pijn los te laten en hierdoor raakt ze vervuld met positieve energie. Soms zit onze pijn op diep zielsniveau en is het niet in een keer opgelost. Door de verbinding met je engelen kun je wel leren omgaan met je pijn en weer ruimte creëren voor plezier en liefde voor jezelf. Engelen helpen je op je weg en brengen je in contact met je innerlijke stem. Engelen geven rust en vertrouwen.

Volgende engelenworkshop:

Cursus Engelen en de nieuwe wereld

Overzicht workshops

Geplaatst in Blog