Menu Sluiten

Woensdag 5 mei is het een engelenpoort dag 555

Engelenpoort dag 5 mei

Riemen vast, er is een grote verandering op komst. Blijf vragen om een positieve verandering voor iedereen.
Op de dag van de engelenpoort is de energie-frequentie hoger dan normaal. Hierdoor kun je goed de boodschappen van de engelen ontvangen. 05 – 05 – 2021 geeft 3x een 5. Het bijzondere getal 555 staat in de numerologie voor verandering. De energie van de dag wordt nog verder versterkt omdat het Bevrijdingsdag is.

Hoogsensitieve mensen

Hoogsensitieve mensen reageren gevoelig op deze energie door emotioneel te zijn, vermoeidheid, innerlijke onrust, irritatie, intense dromen of slecht slapen.

Wil je ook deze dag van de vrijheid vieren in vertrouwen?

Mediteren op deze dag is zeer effectief. Tijdens het mediteren versterk je je intuïtie en er ontstaat een innerlijk weten of iemand een leugentje vertelt of de waarheid. Door goed te gronden en contact met je lichaam te maken kun je je angsten en zorgen loslaten. Deze dag kunnen we gebruiken om de collectieve angst die ontstaan is om te zetten in vertrouwen. Vertrouwen in onze eigen gezondheid en vertrouwen in de juiste maatregelen om uit deze situatie te komen.

De engelen kunnen alleen iets doen als we erom vragen:

Je kunt je engel om een positieve verandering vragen, zodat we allemaal Bevrijdingsdag als een feest kunnen ervaren.
Geloof je niet in engelen dan vraag je het universum om hulp.

24 mei Pinksteren Volle maan meditatie LIVE

Tijdens Pinksteren is er sprake van een energetische piek en nodig ik je uit om te mediteren bij Super Flower maan in de Vuurvlieg in Nijmegen. meer info

26 mei online Super volle Flower maan.

Woensdag 26 mei geef ik de workshop online omdat de volle maan dan maximaal is. Ook dan is er een hoge trillingsfrequentie en ontstaat er een hemelpoort. De energie van het universum kun je goed ontvangen. meer info

 

Geplaatst in Blog