Menu Sluiten

Witte bloemen meditatie voor vrede in jezelf en op de aarde.

witte bloemen meditatie

De witte bloemen meditatie heeft tot doel vrede in jezelf en de aarde te brengen. Als we ons richten op positieve vibraties, richten we ons op een goede gezondheid van ons zelf en onze omgeving. Als we mediteren verbinden we ons met moeder aarde, ons lichaam en het universum; de zon en de sterren en de hemel. Tijdens de meditatie kunnen we ontladen van negatieve gedachten angsten en frustraties. We kunnen ons zelf beschermen door te vertrouwen dat er meer is tussen hemel en aarde dan dat we zelf weten. Heb vertrouwen. Hieronder vind je de witte bloemenmeditatie die je gratis kunt beluisteren. 

Wij zelf worden geacht stil te staan in ons huis en niet te veel te bewegen. Dit in tegenstelling tot de natuur. Deze staat in volle kracht en is in beweging. Door ons bescheiden op te stellen krijgen de mensen die ziek worden de kans op een goede verpleging. Doordat de vliegbewegingen over de aardbol drastisch zijn verminderd en er minder auto verkeer is, krijgt de natuur kans om te herstellen. Ik heb nog nooit zoveel vogels in mijn tuin gezien als afgelopen dagen.

Ik wil je vragen om samen met mij de witte bloemen meditatie te doen, waarin we rust in ons zelf vinden en positieve vibratie over de hele wereld zenden, waardoor de wereld zich sneller en beter kan herstellen. We vertrouwen erop dat we voor 8 april de Super ei maan weer vrij kunnen bewegen.

De meditatie duurt 13 minuten en 33 sec

De meditatie kun je zittend op een stoel doen. Als je moe bent kun je deze meditatie ook liggend doen.

Dank je wel ook voor de meditatie-oefening die je me gemaild hebt. Ik heb hem vrijdagavond voor het eerst in bed beluisterd en sindsdien slaap ik beter! Het is nog niet wat het geweest is, maar ik kom nu wel weer vaak aan 7 uur per nacht en dat is alvast een hele vooruitgang! Ik voel ook dat de adrenaline minder is. E. 

Nogmaals bedankt voor deze vredesmeditatie. Ik werd er rustig en ontspannen van. Ik heb de hele wereld onder laten dwarrelen met witte bloemblaadjes. Dat voelde reuze fijn. C. 

Meditatie via zoom, gratis

Maandagavond 6 april 2020  van 20.00 – 22.00 uur is de workshop volle maan. Deze wil ik via zoom doen en is gratis. Als je mee wilt doen, hoef je alleen maar te mailen naar info@evenwichtigleven.nl onder vermelding van workshop  volle maan van 6 april.

Dit is 2 dagen voor de Super volle Eimaan van woensdag 8 april. Een goede timing om ons voor te bereiden op deze krachtige energie van de lente. We vragen door de witte bloemenmeditatie vrede en gezondheid voor de mensen en de aarde. 

Meer info workshop volle maan 

 

Geplaatst inBlog