Menu Sluiten

Wil je weten hoe ik mijn hartsverlangens gerealiseerd heb?

hooggevoeligheid

Vorig jaar heb ik de cursus hartsverlangens gegeven deze bestond uit drie bijeenkomsten. We hebben onze hartsverlangens uitgewerkt door te schrijven. Er was een extra opdracht: een mandala tekenen met je hartsverlangens en wensen voor 2016. Ook ik heb toen een mandala getekend en eind 2016 constateerde ik dat op 2 na al mijn hartsverlangens en wensen voor 2016 zijn uitgekomen. Ik kijk met veel plezier en voldoening terug op 2016.

  • De kracht van de groep: door samen te mediteren kom je in een diepere meditatie, dan als ik alleen mediteer. De groep geeft positieve terugkoppeling.
  • De kracht van de ruimte in Centrum de Appel. Deze locatie is een krachtplek. In het verleden is daar Maria verschenen.
  • Door naar de locatie toe te gaan, werd ik uit mijn eigen thuissituatie getrokken. Als je uit je thuissituatie weg bent, kom je in een wereld met nieuwe mogelijkheden.
  • Het onderhouden van de hartsverlangens. Door het uitschrijven van mijn hartsverlangens en daar concrete doelen aan te verbinden. De doelen zijn gekoppeld aan de verschillende rollen die ik in mijn leven vervul. Voor mij geldt dat als de rol als mezelf Paula, de rol van de therapeut, moeder, partner, familieleden, vriendinnen en als sporter. regelmatige meditatie; Door meditatie sta ik in verbinding met de energie van moederaarde en de hemelse energie (je hogere zelf, voorouderlijke energie, je intuïtie).

Als je naar de workshop komt, krijg je de meditatie als mp3 bestand mee. De meditatie is zittend op een stoel.  Info en aanmelden workshop hartsverlangens en goede voornemens

Geplaatst in Blog