Menu Sluiten

Waarom is het fijn om in contact met je engelen te zijn?

meditatie in contact met je engel

Je kunt je afvragen waarom is het fijn om in contact met je engelen te zijn? Wat is de meerwaarde om al die moeite te nemen. Veel mensen hebben geleerd dat je hard moeten werken als je iets wilt bereiken. De kunst is om evenwicht te vinden tussen hard werken en ontspanning.  Engelen kunnen je daarbij helpen.

Veel mensen staan op de overlevingsstand en proberen hun leven onder controle te houden. Dat kost veel energie. Vaak zijn zij dan ook perfectionistisch en durven geen fouten te maken. Andere hebben de neiging om zich zorgen te maken om hun kinderen of dierbare relaties. Als je een engel achter de dierbare plaatst kun je je zorgen loslaten. Je kunt er op vertrouwen dat je dierbare sterk genoeg is om zijn eigen lot te dragen en dat zijn engel de persoon beschermt.  Als je meer vertrouwt op de hulp van de engelen, kun je meer ontspannen leven en er meer genieten van het leven.

Er zijn ook (vaak hooggevoelige) mensen die angst hebben voor het duister of om geesten te zien. Angst zorgt ervoor dat er een lenskapje op je derde oog komt en daardoor is het ook niet goed mogelijk om engelen te zien. Als je in contact komt met je engelen gaat dat via je derde oog. Engelen en overledenen willen je helemaal niet bang maken, dus als je bang bent verschijnen ze ook niet. Je kunt Aartsengel Michael vragen je te beschermen en dat je alleen dat gene ziet wat vanaf het licht komt.

Engelen geven signalen of tekenen van boven waardoor dingen naar je toe komen. Signalen of tekenen kunnen zijn een wit veertje, lieveheersbeestje, een vlinder die op je hand gaat zitten, dieren die je in het wild ziet of een vallende ster. Engelen zijn de boodschappers van de hemel. Zij helpen je om de juiste weg te vinden. Door het contact met je engelen voel je je verbonden met je omgeving.

In de cursus meditatie in contact met je engelen gaat het om je engel, je gids of overleden dierbaren te ontmoeten.  Je leert signalen herkennen en de interpretatie van de signalen van boven. Ook leer je in de cursus om je af te sluiten voor negativiteit en het kunnen loslaten van angsten. Mocht het je niet direct lukken om een engel te zien, de methode helpt je om je lichter, gelukkiger, sterker en gezonder te voelen.

Geplaatst in Blog