Menu Sluiten

Waarom GRATIS workshops?

Paula Holtzer sjamaan

In deze tijd gaat het om overgave, in verbinding staan met de natuur en de mensen om je heen. Als ieder zijn eigen licht laat schijnen, hebben we samen een heleboel lichtjes bij elkaar, die samen een krachtige straal vanuit de kosmos vormen. De krachtige lichtende straal zorgt voor een positieve verandering. (zie foto drumcirkel Scheveningen).

Met de gratis workshops mediteren op locatie en en een aantal online, wil ik jou helpen om in contact te komen met het oorspronkelijke licht, het universum. Anderen spreken van de oerbron, kosmos, lichtwezens of engelen. We kunnen boven om hulp vragen.  Als onze wensen in verbinding staan met het grote geheel, kunnen deze makkelijk gerealiseerd worden. Je zult het zélf moeten doen, maar de engelen van goddelijke liefde gaan voor je uit en bereiden je de weg.

In een tijd van controle is het moeilijker om in verbinding te blijven met de spirituele wereld. Juist nu is het belangrijk dat we de dingen doen waar we volledig achter kunnen staan. Daarom bied ik deze workshops gratis aan, zodat je kennis kunt maken met mediteren en de wonderen die je kunt aanvragen en ervaren. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. 

Drum cirkel
Lichtstraal vanuit de Kosmos in Scheveningen

Wereldwijde drumcirkels

Zondag 8 aug. was de dag van de leeuwenpoort. Dit betekent dat vanaf dit moment we de astrologische energie van leeuw kunnen gebruiken om uit te komen voor onze overtuigingen. Deze dag werd door de sjamanen over de hele wereld gevierd door het houden van drumcirkels. Door samen te mediteren, te zingen en te drummen roepen we de kracht van het universum aan. Op de foto van Scheveningen waren meer dan 2000 drummers bij elkaar en ontstond er een krachtige straal vanuit de kosmos. Deze straal heeft een helende werking voor moeder aarde, de mensen en alle levende wezens. Ikzelf heb gedrumd, gedanst en gezongen bij Heerewaarden met meer dan 100 mensen. Het was een bijzondere happening. Ik trilde de dag erna nog na en kwam in diepe ontspanning en vertrouwen.

Paula Holtzer sjamaan
Paula Holtzer op de drumcirkel Heerwaarde

Gratis workshops mediteren op locatie en online

Als je samen mediteert is dat krachtiger dan in je eentje mediteren. De workshops zijn in Centrum de Vuurvlieg. Dit is een krachtplek en versterkt onze meditatie. We mediteren met max. 11 personen om het persoonlijk te houden. Meld je snel aan als je mee wilt doen.
Ook zijn er online workshops, zoals “Volle maan” en “Gezond met engelen”, waarvoor je je kunt aanmelden.

overzicht workshops

Geplaatst in Blog