Menu Sluiten

Waarom de workshop engelen?

Tao de weg

Totdat Corona uitbrak had ik de gave om zowel in mijn werk als op vakantie alles te plannen. Ik riep de engelen aan en alles liep naar wens. In 2019 heb ik veel cursussen gegeven en in mijn praktijk gewerkt, daarnaast was ik veel op pad. In dat jaar ben ik verschillende keren naar de Waddenzee geweest: naar het Oerol festival, wadlopen en op vakantie naar Schiermonnikoog. Ook in de zomer was ik erop uit naar de bergen in Frankrijk en naar Bosnië naar de piramides. Door op deze mooie krachtplekken te zijn, laadde ik mijn batterij op en kon ik er in mijn werk weer tegen aan. Het is heerlijk om buiten in de natuur te zijn op deze bijzondere plekken.

Alleen nu is alles anders

Tijdens de wereldwijde meditatie twee jaar geleden kwam een beeld in mij op. Ik zag voor me dat onze voorouders, de sjamanen, rond de aarde draaien en dat ze ons helpen om weer in verbinding te komen met de natuur. Voor mij is het nu de kunst om een nieuwe balans te vinden, dicht bij huis. Dit is de reden dat  ik besloten heb om minder te werken, zodat ik tijd heb om van mijn huis een krachtplek te maken en me te verbinden met gelijkgestemden in mijn directe omgeving. In mijn tuin ben ik bezig met permacultuur, hierdoor komen eetbare planten elk jaar terug. Ik heb een mountainbike en fietskar om vanuit huis de natuur in te trekken. Deze ommekeer is niet vanzelf gegaan en ik probeer een nieuwe balans te vinden. Ik twijfel meer over zaken dan ik normaal gesproken gewend ben. Er is ook meer onzekerheid, maar mijn neiging om alles in de hand te hebben kan ik steeds makkelijker loslaten. Als er een deur dicht gaat, gaat er ergens anders een deur open. Door te mediteren en de engelen om hulp te vragen kan er iets beters op mijn pad komen.

Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg

Het contact met mijn engelen helpt me om vertrouwen te blijven houden in deze veranderende wereld en om mijn rust hierin te vinden. Voor veel mensen is er de afgelopen tijd veel veranderd. De engelen geven je vertrouwen om hier je weg in te vinden. Tijdens de workshop engelenmeditatie en HSP gaan we contact maken met onze engelen en ontvang je boodschappen van je beschermengel. Alleen als we vragen kunnen de engelen ons helpen op onze weg. Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg.

 

Workshop engelen meditatie en HSP

Yurt engelenworkshop

Geplaatst in Blog