Menu Sluiten

Vraag om een wonder tijdens de meditatie

vraag om een wonder

Vraag om een wonder tijdens de meditatie. In diepe meditatie gaan vraagt moed. In meditatie maak je contact met je lichaam. De emoties zijn opgeslagen in je lijf en kunnen vrijkomen door meditatie. Tijdens de retraite van afgelopen november voelde ik eerst boosheid en onrechtvaardigheidsgevoel privé en in de wereld door de maatregelen van Covid. Nadat ik de boosheid van me had afgeschreven ervaarde ik veel verdriet en heb ik veel gehuild. Het huilen geeft ontspanning. Sinds de retraite kan ik weer beter zien en zijn mijn paranormale gaven sterker. Ik voel me krachtiger en mijn verbinding met mijn engelen is sterker. Ik ervaar dat veel mensen op dezelfde positieve vibratie zitten.

We zijn in de 5e dimensie.

De 5e dimensie betekent dat wat we wensen uitkomt. Dat betekent dat we onze gedachtenkracht kunnen manifesteren in de werkelijkheid.  Afgelopen maandag werd ik wakker met het woord altaar. Deze dag heb ik een altaar gemaakt ter verering van de voorouders van de natuurvolkeren zoals de indianen en Aboriginals. Zij helpen ons in harmonie te komen met de natuur.
De volgende dag werd ik wakker met het woord kerstboom. De boom stond voor mij klaar. Binnen 5 minuten had ik hem uitgezocht. Hij paste precies in de standaard en in mijn auto. Mijn piek van de kerstboom was gebroken, hoe symbolisch, einde van de mannelijke overheersing. Maandag 21 december, de kortste dag van het jaar, is er een speciale ster aan de hemel. De conjunctie van Jupiter en Saturnus. Ik vond bij de volgende zaak de laatste gouden ster, die als piek in de boom past. Mijn boom in goud is bijzonder. Dit is de mooiste boom die ik tot nu toe heb gehad.

kerstboom
gouden ster in gouden boom

Vraag om een wonder

Ik vraag aan het universum om liefde en licht en vrede voor mezelf en voor alle andere mensen en levende wezens op aarde. Ik vraag om meer in harmonie met de natuur te leven. Iedereen heeft zijn eigen symboliek of overtuiging. Er verandert alleen iets als je erin gelooft. We kunnen vragen aan het universum: de zon, de maan en de sterren, of de engelen of andere lichtwezens, de bron. Iedereen heeft zijn eigen symboliek en het is goed om je daar mee te verbinden. Vraag om een wonder en het gebeurt. Je kunt meedoen tijdens de online meditatie maandag 21 december

Go with the flow

De weg is naar binnen. We maken reizen in ons zelf. Onze verbinding met het licht en de kosmos kan niemand ons afnemen. Mandela is mijn voorbeeld. Ik ervaar dat het moeilijk is om geduld te hebben, maar ik heb geen keus. Als ik me verzet ben ik niet in verbinding met mijn engelen. Alleen als ik rustig ben en vertrouw op de hulp van boven, kan ik de stem van mijn engelen horen. Ik ben dan op het juiste tijdstip op de juiste plaats. Ik kan de tekenen van de engelen zien.

Deze tijd is een grote oefening in zen voor mij. Iedereen vindt zijn of haar weg in deze bijzondere tijd op zijn eigen wijze. Vraag om hulp van boven en de mensen uit je omgeving.

Geplaatst in Blog