Menu Sluiten

Vijfde dag mediteren met Aartsengel Michael

Vijfde dag mediteren met Aartsengel Michael

Lieve Aartsengel Michael

Vergeving

Ik vraag je mij te helpen mijn schuldgevoel los te laten en mij zelf en anderen te vergeven. Geef mij een advies hoe ik mijn boosheid en angst naar andere mensen of instanties toe kan loslaten. Dank je wel Aartsengel Michael dat je mij helpt vrede in mijzelf te voelen.

twaalf kleuren van de regenboog

Tijdens de meditatie kun je contact maken met je hogere hartchakra. Deze ligt ter hoogte van de thymusklier op je borstbeen net boven je hart. Zie je hogere hartchakra als jouw tempel. Het is jouw ruimte waar je veilig bent. Aartsengel Michael beschermt jouw hogere hartchakra. Er brandt een kaars in jouw tempel en deze is verbonden het Licht, de oorspronkelijke goddelijke vonk.

Laat de 12 stralen van de regenboog je hart verwarmen. Kies de kleur die je nodig hebt en laat deze kleur je helen. Laat vervolgens de roze kleur van onvoorwaardelijke liefde je hart binnenstromen. Deze bron van onvoorwaardelijke liefde is onuitputtelijk en altijd aanwezig. Het roze licht stroomt door je hele lichaam en je voelt je omhuld door deze warme energie. Stel je hart open en deel deze mooie energie met je dierbaren en mensen om je heen.

Gratis engelenworkshop voor mee info: Engelen en meditatieworkshops

 

Geplaatst in Blog