Menu Sluiten

Vijfde dag mediteren met Aartsengel Michael – 2022

Vijfde dag mediteren met Aartsengel Michael

Twaalf kleuren van de regenboog

Laat de 12 stralen van de regenboog je hart verwarmen. Kies de kleur die je nodig hebt en laat deze kleur je helen. Laat vervolgens de roze kleur van onvoorwaardelijke liefde je hart binnenstromen. Deze bron van onvoorwaardelijke liefde is onuitputtelijk en altijd aanwezig. Het roze licht stroomt door je hele lichaam en je voelt je omhuld door deze warme energie. Stel je hart open en deel deze mooie energie met je dierbaren en mensen om je heen.

Tijdens de meditatie kun je contact maken met je hogere hartchakra. Deze ligt ter hoogte van de thymusklier op je borstbeen net boven je hart. Zie je hogere hartchakra als jouw tempel. Het is jouw ruimte waar je veilig bent. Aartsengel Michael beschermt jouw hogere hartchakra. Er brandt een kaars in jouw tempel en deze is verbonden het Licht, de oorspronkelijke goddelijke vonk.

Lieve Aartsengel Michael

Vergeving

Ik vraag je mij te helpen mijn schuldgevoel los te laten en mij zelf en anderen te vergeven. Geef mij een advies hoe ik mijn boosheid en angst naar andere mensen of instanties toe kan loslaten. Dank je wel Aartsengel Michael dat je mij helpt vrede in mijzelf te voelen.

 

Vaccinaties sluit over het algemeen je kruin chakra

Het is de vijfde dag van mediteren. Vijf staat voor grote verandering. Deze verandering kan negatief of positief uitpakken. Het is de kunst om je af te stemmen op  Aartsengel Michael. Zoals we weten sluit alcohol, drugs, chocolade, varkensvlees, roken, zuivel, je af van je hogere zelf. In de praktijk heb ik gemerkt dat de mensen die gevaccineerd zijn, hun kruinchakra en hogere zelf is afgesloten. Collega’ s bevestigen mijn bevindingen. Vergeet niet dat er veel vaccinatie schade is. In mijn praktijk heb ik de volgende gevallen gevallen gezien zoals een tia, arm niet meer kunnen optillen, trombosebeen, vermoeidheid, mensen met astma waar de klachten zo ernstig worden dat ze moeten worden opgenomen, allergieën die uitbreken waardoor iemand moest afzien van zijn hond, menstruatie die uitblijft, grote blauwe plek van 30 cm in de knieholte, herpes in het oog en een moeder die is overleden. Al deze klachten waren ontstaan binnen 2 weken na het vaccin. Vaccinaties hebben niets met gezondheid te maken, maar alles met politiek. Aartsengel Michael helpt je om te herkennen of iets in een goede reuk of in een slechte reuk staat. Je intuïtie helpt je om verder onderzoek te doen, zodat je vermoedens worden bevestigd. Vergeet niet dat zowel het vaccin, als Corona je smaak en je reuk kunnen aantasten. Dat betekent dat je intuïtie slechter is geworden. Acupunctuur en Chinese kruiden kunnen je reuk en smaak herstellen. In het blog vaccinatie schade levensgroot probleem,  kun je meer lezen over vaccinatie schade. 23 tot en met 30 september is de week van vaccinatieschade.

vaccinatie schade

Artsencollectief: Analyse oversterfte is reden tot zorg over veiligheid mRNA-vaccins

Engelenworkshop voor mee info: Engelen en meditatieworkshops

 

Geplaatst in Blog