Menu Sluiten

Verbinding met alle 12 chakra’s

verbinding met de 12 chakra's

Het beheersen van de 12 Chakra’s geeft de power voor de vijfde dimensie

Sinds 2012 staat de energie voor de 12 Chakra’s tot onze beschikking. Veel mensen zijn bekend met de 7 Chakra’s. Ook zijn er al veel mensen die werken met de 9e en 8e chakra. De 8e chakra is een aarde chakra en ligt 40 cm onder je stuitje en de 9e chakra is je hogere zelf en ligt 40 cm boven je kruin. Het is nu tijd om te werken met de 3 hogere gelegen chakra’s, zodat we de energie van alle 12 chakra’s te samen kunnen gebruiken. Als je je emoties in balans hebt en gaat beheersen kun je werken in de 4e dimensie. De vierde dimensie is het contact met je goddelijkheid in jezelf, het aansluiten bij de krachten van god en de engelen. Naast de beperkende 3-dimensionale wereld accepteer je dat er meer is tussen hemel en aarde. Je kunt communiceren met engelen. Je kunt je verbinden met de krachten van moeder-aarde.

meditatie Nijmegen

Als je alle 12 chakra’s beheerst, geeft je dat de mogelijkheid om te kunnen functioneren in de vijfde dimensie. Je kunt dan werken met de hogere sferen van de 4e dimensie, maar je kunt ook de lagere sferen van de vijfde dimensie aanspreken. Je kunt dan je eigen bestaan creëren en je kunt manifesteren wat je wilt. Het is nu tijd om je versterkende energie te gaan gebruiken en in actie om te zetten. Studeren, lezen en theoretiseren heeft nu lang genoeg geduurd. Gebruik je krachten om deze om te zetten in daden.

Cursus engelen HSP en meditatie start 17 oktober

In de cursus gaan we  de 3 hoogste Chakra’s verder uitwerken, zodat we alle 12 Chakra’s leren beheersen. In plaats van één straal in je op te nemen is het van wezenlijk belang om alle stralen en energieën in je wezen op te nemen. Het is van belang niet te focussen op één  gebied maar alle facetten van je natuur en wezen in evenwicht te brengen. Als je de energie van de 12 chakra’s laat samensmelten vormen zij een puur wit licht wat de weg vrij maakt om te kunnen functioneren in de vijfde dimensie. De krachtige energie zetten we om in daden en in actie.

Geplaatst in Blog