Menu Sluiten

Tweede dag mediteren met Aartsengel Michael – 2022

9 dagen mediteren met Aartsengel Michael

Aarstengel Michael is de engel van veiligheid en bescherming. Aartsengel Michael hoort bij de eerste, tweede en derde Chakra. Aartsengel Michael helpt je gronden. Hij helpt je contact te maken met je omgeving. Om in rust en vertrouwen tot actie te komen. Angst kan bevriezend en verlammend werken. Duistere machten hebben een negatieve uitstraling, waardoor mensen haar kunnen waarnemen, je krijgt kippenvel, rillingen en angst. Angst zorgt ervoor dat je aura dun en poreus wordt. Hierdoor krijgen negatieve krachten macht over ons. Aartsengel Michael helpt je om de koorden te doorbreken van deze personen of instanties of krachten.  Aartsengel Michael zorgt ervoor dat je aura krachtig is. Als je de overtuiging hebt dat er in je huis niet wordt ingebroken dan wordt er ook niet ingebroken. Michael helpt je de wilskracht te trainen net als krachttraining van je spieren. Aartsengel Michael helpt je in je overtuiging dat je krachtig bent en overgaat in positieve acties. Aartsengel Michael zorgt ervoor dat de band met de onvoorwaardelijke liefde van god wordt versterkt. Hij zorgt ervoor dat je verbonden bent met het Licht. Zijn blauwe licht zal jou beschermen.

Aartsengel Michael helpt je de band met je engelen herstellen

De energie frequentie is zo hoog dat Aartsengel Michael de band tussen jou en de engelen kan herstellen. Door je aura en chakra te zuiveren zijn er geen storingen meer tussen jou en de engelen. De engelen kunnen het proces versnellen als je toestemming geeft om met je engelen en  Aartsengel Michael in contact te komen.

Keerpunt

Voor je in dit leven mocht incarneren stemde je toe dat de engelen als de tijd daar was je vrije wil mochten negeren en je op je bestemming mochten richten. Het pad van bewustwording wat je heeft geholpen om in contact met je engelen te komen. Velen kunnen het zich herinneren wanneer, waar en onder welke omstandigheden dit gebeurde. Je werd zachtjes naar het pad geduwd en sindsdien is de wereld niet meer hetzelfde gebleven. Vele zijn toen nieuw werk gestart, of zijn een andere richting op gegaan

 

Tweede dag gebed tot Aartsengel Michael

Lieve Aartsengel Michael,

Breek de koorden van de negatieve krachten met jouw zwaard door. Haal met je lichthandschoen de wortels van de negatieve energie uit mijn systeem. Haal de banden door met het verleden en met het heden, met energieën die aan mij zijn vastgekleefd.

Lieve Aartsengel Michael gebruik je zwaard om alle banden met plaatsen, supermarkt, instanties waar ik mee verbonden ben te verbreken. Gebruik je zwaard om de koorden met mensen of je vrienden die een lagere trilling hebben dan ik door te halen. Breek de banden met het nieuws de tv. waar ik me mee verbonden heb door. Lieve Aartsengel doe dit net zolang totdat mijn weg vrij is en ik mijn eigen pad kan bewandelen en ik meester ben over mijn eigen lot.

Samen mediteren is krachtiger dan alleen

Engelenworkshop brengt engelenmagie: Verslag van engelenworkshop 5 september 2022

Workshop Engelen & HSP en meditatie

Engelenhealing van de vrouwelijke energie

Workshop volle maan meditatie en hartsverlangens

Aanmelden Challenge met Aartsengel Michael

 

Geplaatst in Blog