Menu Sluiten

Toeval een teken van de engelen

goddelijk ingrijpen van de engelen

Goddelijke ingrijpen

Afgelopen week heb ik iemand behandeld voor uitstralende pijn van de schouder naar de arm en hand. Een paar dagen later zou hij geopereerd worden. Ik vraag hem een kaart van Raphael te draaien, de engel van genezing. Het toeval wil dat hij de kaart ‘Goddelijk ingrijpen’ draait, waarop een operatietafel staat afgebeeld en Raphael erbij staat om de operatie te begeleiden. Degene die de kaart draaide gelooft niet in engelen, maar was toch zeer geraakt door deze kaart. Even later na de behandeling kreeg ik een apje dat ik kan toveren en dat de pijn in de onderarm volledig weg is. Het is altijd fijn om samen met Aartsengel Raphael te werken in mijn praktijk.

Toeval

Alleen het bijzondere is, toen ik een paar dagen later bezig ging met het schrijven van de nieuwsbrief,  ik deze kaart nu zelf nog een keer draaide. Dit is voor mij een teken om dit verhaal over Aartsengel Raphael met jullie te delen. Helaas kan ik de foto van de engelen kaart niet op mijn site plaatsen vanwege copywright en heb ik een afbeelding gemaakt geïnspireerd op de getrokken kaart van Aartsengel Raphael. Toeval is een teken van de engelen. Toeval geeft aan dat de engelen bij je zijn en je begeleiden en beschermen of een heling geven.

Je kunt Aartsengel Raphael altijd aanroepen voor je zelf of voor een ander:

Lieve Aartsengel Raphael,

Dank u dat u bij (naam van de betreffende persoon) bent en dat u hem helpt bij (beschrijf de situatie). Ik heb vertrouwen in het goddelijke ingrijpen, en ik aanvaard volledig uw leiding. 

Een engelenboodschap voor 2022

Zit je met vragen over je werk? of wil je verhuizen? Zijn er veranderingen die je in leven wilt over je gezondheid of relaties? Met behulp van de kaarten kan ik je inzichten geven hoe je weer verder kunt. In het nieuwe jaar hebben we vaak goede voornemens maar om deze vol te houden is het goed om dieper te kijken. Vaak ligt er een patroon onder en als we dit doorgronden, kunnen we de juiste keuzes maken. Meer info over de engelenboodschap deze kan online maar ook in een consult.

Engelen boodschap

 

Workshop online Volle maan en engelen

Overzicht workshops

 

Geplaatst in Blog