Menu Sluiten

Super volle maan 14 juni 2022

drummen bij het vuur

Gisteren hebben we een fijne workshop Volle maan gehad. De dag voor volle maan is de energie erg sterk te voelen. Het was een Super volle maan dan is de energie krachtiger dan bij een gewone volle maan. We hebben onze hartsverlangens aangevraagd.
Samen met Jeanine is fijn om te de workshop te geven. Haar specialiteit licht bij Sjamanisme en de mijne bij de engelen, waardoor we elkaar goed aanvullen. We hadden een krachtige opening van alle windrichtingen met de sjamanen drums en de ratels. We hebben onze intentie uitgesproken en een inspiratie kaart gepakt voor onze hartverlangens.

windrichtingen bewerken
Windrichtingen openen

Je levensdoel is reizen

Het bijzondere is dat ik de inspiratie kaart reizen hebt gepakt. Ik had mijn mood board meegenomen naar de workshop om te laten zien dat als je je verlangens zichtbaar maakt door te plaatjes te plakken of te schrijven dit je hartverlangens kracht bij zet. Op mijn moodboard staat een auto waarmee ik wil gaan reizen en andere plaatjes over reizen en engelen. Ik had eerder met Jeanine besproken of ik wel of niet mijn laptop zou meenemen op vakantie naar Portugal. Haar suggestie was pen en papier is praktisch genoeg. Alleen op de kaart staat een engel afgebeeld met een laptop. Nu weet ik dat ik mijn laptop ga meenemen en dat ik ga praten met mijn engelen en mijn inspiratie ga opschrijven direct in Word op de laptop.

inspiratiekaart reizen
inspiratie kaart reizen
moodboard
moodboard met reizen en engelen

De kracht van vuur

Tijdens een meditatie hebben we onze blokkades losgelaten en zijn we in contact gekomen met onze hartsverlangens. Onze wensen hebben we na de meditatie uitgeschreven en deze hebben losgelaten in het vuur. Hierbij hebben we onze wensen overgedragen aan het universum en super volle maan om uit te laten komen. Het vuur is iets magisch en geeft alles een extra intentie. Daarbij heb ik mijn to-do lijstje wel bewaard. Het universum en de engelen helpen mij om mijn verlangens op aarde uit te laten komen. Ik heb ook het besluit genomen om me in te zetten om deze verlangens daadwerkelijk te verwezenlijken. Het was weer een prachtige avond met Super volle maan en een fijne sfeer. Het is een mooie en krachtige ervaring om met elkaar een ritueel te doen bij Super volle maan.

De volgende volle maan workshop

 

Geplaatst in Blog