Menu Sluiten

Super bloedmaan, perfecte timing om los te laten

Super bloedmaan perfecte timing voor hartsverlangens

Bij volledige maansverduistering staan de aarde precies tussen de zon en de maan. De maan wordt daardoor niet verlicht door de zon en is verduisterd. Er ontstaat wel een bloedrode kleur. 27 juli 2018 heb ik in Indonesië ook een bloedmaan gezien. Heel bijzonder. Er was geen bewolking en ik liep zo mijn hotel uit het strand op. De maan had een intens rode gloed.   Bij volle maan trekt de maan extra hard aan de aarde. Van de zomer ontstond na de bloedmaan de aardbeving op Lombok. Deze aardbeving had ik gevoeld toen ik op het eiland Nusa Lembongan was. Ik ben benieuwd wat de reactie van de aarde na deze bloedmaan is. Dit is een super bloedmaan. De maan is vol, lijkt groter en staat relatief dicht bij de aarde. Het is de eerste volle maan van het nieuwe jaar.

De maansverduistering begint 21 januari 2019 om 3.36 uur. Als ik het goed begrepen heb is de totale verduistering van 5.41 – 6.44 en dan is de rode gloed te zien. Nu hopen op geen bewolking zodat we deze bloedmaan kunnen waarnemen. Het is de moeite waard om je wekker te zetten. Dit is de tweede bloedmaan binnen een jaar tijd. De volgende is pas in mei 2021.

De eerste volle maan van het jaar krijgt een de naam Wolfsmaan. Je kunt dus de super bloed wolfmaan zien.

 

Deze bloedmaan geeft heftige aantrekkingskracht van de Maan op de aarde. Deze energie werkt door op alles en iedereen. De aarde wordt in beweging gezet. Dit is de tijd van veranderingen. Dit is de perfecte tijd om alles wat niet goed is los te laten en om contact te maken met je ware hartsverlangens. 2019 is het jaar van verfrissing.

Je bent welkom op de workshop hartsverlangens maandag 21 januari  20.00 uur.

Voor deze bloedmaan heb je meer nodig dan een iPhone. Door dat er zo weinig licht is moet je de camera met de hand kunnen bedienen, meer info

Geplaatst in Blog