Menu Sluiten

Podcast over Aartsengel Michael, door Paula Holtzer

Paula Holtzer en Aartsengel Michael

Het toeval wilde dat Jeanine van Weert met mij een podcast wilde maken over Aartsengel Michael. Jeanine is zowel een goede vriendin als collega van mij. Zij is bekend met Podcasts en ik wilde wel kennismaken met dit nieuwe fenomeen. Het is een mooie gelegenheid om mijn ervaring met Aartsengel Michael met jullie te delen. Aartsengel Michael is de engel van bescherming en veiligheid. In het interview kun je luisteren naar het antwoord op de vraag hoe de combinatie van acupunctuur, Chinese kruiden en Aartsengel Michael door mij tot stand is gekomen. Het is een mooi interview geworden en ik hoop dat jullie er met plezier naar luisteren.

Engelengetal 22-02-2022

Het toeval wilde dat de podcast plaats vond op 22-02-2022. Dit is een engelengetal. Zoveel tweeën is een teken van de engelen dat je ideeën werkelijkheid beginnen te worden. Blijf je ideeën verzorgen, zodat je deze zich kunnen manifesteren. Geef niet 5 minuten voordat het wonder zich volstrekt op. Blijf positief denken, blijf affimeren en blijf visualiseren.

Engelenworkshop op locatie

Het mooie is dat de opname van de podcast gelijktijdig plaats vindt met het vrijgeven van veel maatregelen in Nederland. Hierdoor kan ik de engelen workshops niet alleen online geven maar ook weer op locatie.

De Yurt

Afgelopen periode heb ik een geweldige yurt ontdekt. De yurt is een mooie ronde Mongoolse tent die door haar vorm en energie, een echte krachtplek is. Op deze krachtplek ga ik op 3 zondagen engelenworkshops geven. We gaan contact maken met onze beschermengelen. De vibratie is op dit moment zo hoog dat het voor iedereen mogelijk is om boodschappen van zijn of haar engelen te ontvangen. We gaan gronden door lichamelijke oefeningen en de Chinese meditatie. We gaan werken met engelenkaarten om in contact met ons onbewuste te komen. Samen vormen we een engelenpoort waardoor we goede verbinding hebben met de hemel en onze engelen. Muziek, een lekker lunch en houtkachel en een vuur buiten zorgen voor een mooie transformerende dag.

De Vuurvlieg

Vanaf 25 april start ik weer met workshops op maandagavond in de Vuurvlieg in Nijmegen. Dit is een prachtige locatie die door haar bouw en ligging ook een fijne krachtplek is.

Jeanine van Weert

Jeanine van Weert maakt pocasts vol met inspiratie over bewustzijn en spirituele groei. Zij heeft een praktijk voor Sjamanisme waarin zij klankhealing geeft met prachtige klankschalen, individueel en workshops. Zij werkt vanuit de school van overvloed. 

Geplaatst in Blog