Menu Sluiten

Oproep wereldwijde meditatie

Hierbij wil ik jullie vragen om mee te doen aan de wereldwijde meditatie om de aarde en de mensheid te helen en een einde te maken aan het Coronatijdperk. We nemen de bestemming van de aarde in onze eigen hand. Het gaat erom dat je uitkomt voor je visie. 
Tijdens de meditatie visualiseren we een pilaar van schitterend wit licht dat afkomstig is van de kosmische Centrale zon. Dit witte licht wordt verspreid naar de centrale zon van ons Melkwegstelsel en andere sterrenstelsels. Hiervoor gebruiken we de bijzondere stand van de planeten Jupiter en Pluto op zondagochtend 5 april om 4:45 uur. Dit is een stand van de sterren waardoor er een hemelpoort ontstaat. Door de hemelpoort kunnen we ons bewustzijn sturen om een einde te maken aan het Caronatijdperk en we activeren het proces voor om een optimaal tijdperk. 
Als we met zijn allen het licht van het universum gebruiken kunnen we de aarde en de mensheid helen. Het witte licht kun je zien als een energetische douche om alles en iedereen te zuiveren. Uit ervaring weet ik dat gedachtenkracht erg sterk is. Ik wil je dan ook uitnodigen om mee te doen met de wereldwijde meditatie. 

Wat is Jupiter Pluto Conjunction?

De planeten Jupiter en Pluto staan samen in een bepaalde hoekstand tov van elkaar. Dat gebeurt zelden en heeft daarom een bepaalde impact op de aarde zowel individueel als collectief.
In 2020 vallen er nog meer bijzondere conjuncties (samenstand van planeten) op: Pluto, Saturnus en Jupiter

Waarom is deze Jupiter Pluto Conjunction bijzonder?

Een uitspraak van de astroloog Alan White :
Pluto maakt kleine dingen groot en grote dingen klein.

Je begrijpt wanneer een klein virus een grote crisis veroorzaakt, dan kunnen wij met zijn allen “groot” zijn en Corona weer klein maken. Microscopen laten kleine dingen, zoals het Corona virus van dichtbij zien en telescopen laten grote dingen zoals sterrensteles van ver weg zien.

Geboren in de Jupiter Pluto conjunction zijn:

  1. Johannes Kepler; die vooral bekend werd door zijn studie van de hemelmechanica en in het bijzonder vanwege de berekening van de planeetbewegingen en de daarover geformuleerde wetten, de Wetten van Kepler. Bovendien was Kepler astroloog.
  2. Antoni van Leeuwenhoek; die de microscoop heeft uitgevonden en daarmee virussen en bacteriën ontdekte.

Voor meer info over wetenschappers en Jupiter en Pluto conjunction

Het is belangrijk dat je uitkomt voor je visie.

Het is belangrijk dat je visie realistisch is en gebaseerd op de aardse wetten in verbinding met de kosmische energie. Ook wel lichamelijke spiritualiteit genoemd.  Je hebt nu de kans om voor je talenten uit te komen. meer info

Wanneer:

Zondagochtend 5 april om 4:45 uur Nederlandse tijd

Kan ik ook een ander tijdstip mediteren?

  1. Het is belangrijk om met alle mensen van de wereld op hetzelfde moment te mediteren. Deze kracht is veel sterker dan alleen op een ander moment.
  2. De stand van Jupiter en Pluto conjunction is dan op zijn sterkst en veroorzaakt een hemelpoort. Op dit tijdstip kunnen we daar optimaal gebruik van maken.

Hoe moet ik mediteren?

Op mijn site vind je een meditatie die 8 minuten duurt en die je liggend op dat tijdstip in je bed kunt afluisteren. Je kunt ook naar buiten gaan en je in contact voelen met het universum. Je moet je dan wel warm kleden omdat het kan vriezen. Ieder doet het op zijn eigen manier. Het is belangrijk dat je het op jouw manier doet die goed voor jou voelt. De bedoeling is dat de wereldwijde meditatie 20 minuten duurt. Meer over meditatie en lichamelijk spiritualiteit

Toeval

Toeval is een boodschap van de engelen. Deze boodschap geef ik graag aan jullie door.

Mijn Praktijk Evenwichtigleven op de Carnotstraat ligt op de lijn Jupiter, Pluto, Keplerstraat.
Carnot was ook een wetenschapper een wiskundige en natuurkundige.
Het huisnummer van de praktijk is 20 en we zijn nu in 2020

Pluto Jupiter conjunction
Mijn praktijk staat in de lijn met Pluto Jupiter conjunction. Toeval?

Oproep: geef het door

Vraag vrienden en familie om mee te doen, maak dit kenbaar op social media. Het is belangrijk dat we met zoveel mogelijk mensen samen mediteren om naar een ander energieniveau te gaan met zijn allen.

Geplaatst in Blog