Menu Sluiten

Negende dag mediteren met Aartsengel Michael

Feestdag Aartsengel Michael

Lieve Aartsengel Michael,

Help mij mijn voorbereidingen en verder uitstel los te laten. Geef mij helderheid, bescherming, moed en motivatie. Help mij gewoon te doen. Geef mij de overtuiging: Ik kan het!

Vaak weten we heel goed wat we moeten doen, maar blijven we in perfectionisme hangen. Michael draagt een zwaard van licht waarmee hij alle angst kan wegsnijden en alle gehechtheden die ons apathisch houden en uitstel gedrag. Michael geeft moed en vertrouwen en laat zijn licht schijnen op je pad, zodat je weet dat je op de juiste weg bent

29 september de feestdag van Aartsengel Michael

Vandaag de laatste dag van de Cyclus van 9 meditaties. 
De afronding is feestelijk. 9 is het cijfer van de voltooiing. Dit is het einde van een fase. Ook is het een boodschap voor lichtwerkers die betrokken zijn bij de genezing van de aarde. Het geeft aan dat ze aan het werk moeten slaan omdat moeder aarde hun nodig heeft. 

Aartsengel Michael is de beschermheer van de oogst. Geniet van de vruchten en de groeten van het land en maak er een lekkere maaltijd van. Eten is een feestje.

Geplaatst in Blog