Menu Sluiten

Negende dag mediteren met Aartsengel Michael – 2022

29 september feestdag Aartsengel Michael

Lieve Aartsengel Michael,

Help mij mijn voorbereidingen en verder uitstel los te laten. Geef mij helderheid, bescherming, moed en motivatie.
Help mij gewoon te doen. Geef mij de overtuiging: Ik kan het!

Ik kan het en ik doe het! 

Vaak weten we heel goed wat we moeten doen, maar blijven we in perfectionisme hangen. Michael draagt een zwaard van licht waarmee hij alle angst kan wegsnijden en alle gehechtheden die ons apathisch houden en uitstel gedrag geven. Michael geeft moed en vertrouwen en laat zijn licht schijnen op je pad, zodat je weet dat je op de juiste weg bent

29 september de feestdag van Aartsengel Michael

Vandaag de laatste dag van de Cyclus van 9 meditaties. 
De afronding is feestelijk. 9 is het cijfer van de voltooiing. Dit is het einde van een fase. Ook is het een boodschap voor lichtwerkers die betrokken zijn bij de genezing van de aarde. Het geeft aan dat ze aan het werk moeten slaan omdat moeder aarde hun nodig heeft. 

Aartsengel Michael is de beschermheer van de oogst. Geniet van de vruchten en de groeten van het land en maak er een lekkere maaltijd van. Eten is een feestje.

Oogstfeest

Cursus engelen

Je engelen zijn je gidsen zij brengen je in contact met je hemelsplan. Dat is belangrijk, want hierdoor kun je zingeving in je leven voelen. In contact met je hemelsplan, je levensdoel, versterk je je bestaansrecht en je vreugde in je leven.  Ook zijn in je hemelsplan ontmoetingen opgenomen. Door in contact te zijn met je engelen of rechtstreeks met God of de Oerbron of de zon achter de zonnen gaat dat je lukken. 

Cursus engelen

Geplaatst in Blog