Menu Sluiten

4 juni Volle maan, een moment om naar binnen te gaan.

Pranabuis

Waarom is de volle maan een goed moment om naar binnen te gaan?

4 juni Volle maan is de start van de Kerndagen van de Maya kalender. De kerndagen zijn de midden kolom van deze kalender en bestaat uit twintig dagen. Dat betekent dat in deze periode de energie naar binnen is gericht in jezelf. Het is tegenstrijdig aan de energie van de zomer waarin we juist naar buiten willen en anderen willen ontmoeten. Het is daarom een goed moment om te mediteren en contact te maken met je hartsverlangens.

De kerndagen lopen van 4 juni tot en met dag 24 juni.

Het is de energie die overeenkomt met de energie van onze ruggengraat. Langs je ruggengraat loopt de pranabuis of lichtbuis. Hoe sterk is jouw ruggengraat. Zijn er nog pijnlijke plekken langs de ruggengraat? Het is een tijd waarin onbewuste blokkades en gebeurtenissen uit het verleden die niet verwerkt zijn weer naar boven komen.

Antwoorden vind je in zelf

Zoals voor vele bekend is, vind je de antwoorden in jezelf en niet buiten jezelf. Daarom is maandag 5 juni waarin we nog in contact staan met krachtige energie van de volle maan een mooie gelegenheid om contact te maken met je diepste zelf. Het is een periode om te ontdekken wat je afhoudt van je wat je graag wilt. En om te ontdekken wat je afhoudt om in het hier en nu te zijn. Je kunt blokkades loslaten of je kunt zaken uit het verleden alsnog afronden. Hiermee kun je je voorbereiden op de zomer. Vervolgens gaan we contact maken met je hartverlangens. Deze kunnen zich bevinden op elk gebied, zoals relaties, werk en vrienden, verhuizen, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Paula mediteren

Contact met je hartverlangens

We maken contact met onze hartverlangens door de hemelse kringloop. Dit is een meditatie waarbij we contact maken met ons lichaam, moederaarde en de kosmos. De kerndagen zijn een goede periode om contact maken met de bron. We hebben een vrije wil dus het is belangrijk om een besluit te nemen wat jezelf graag wilt. Het is belangrijk dat je hartverlangens zijn afgestemd op je hogere zelf en de bron. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt en deze kenbaar hebt gemaakt, worden er deuren geopend die voor jou gunstig zijn.

Meditatie en acupunctuur of andere therapie

Meditatie is een goede aanvulling op andere behandelingen. Veel van onze lichamelijke of emotionele klachten zijn opgeslagen in ons lichaam als pijnlijke plekken of lichamelijke vermoeidheid. Door contact met je lichaam te maken tijdens de meditatie kom je in contact met je onbewuste. Met hulp van de bron en de hemelse energie vragen we om heling. Samen mediteren is krachtig en effectief. De cirkel die we samen vormen is een krachtige antenne naar de hemel. Samen mediteren werkt verbindend en hartverwarmend.

meer info workshop volle maan en hartsverlangens.

Wat is jouw grootste wens op dit moment? De krachtige energie van de volle maan zal ons inspireren om in contact te komen met onze wensen en hartsverlangen. meer info en aanmelden

 

Geplaatst in Blog