Menu Sluiten

Mediteren op 15 augustus Maria in de Hemelvaart

Maria in de Hemelvaart

Mediteren op 15 augustus met Maria in de Hemelvaart

Mediteren op 15 augustus met met Maria in de Hemelvaart. Dinsdag 15 augustus kun je de helende kracht van Moeder Maria gebruiken tijdens je meditatie. Steek een kaarsje aan om je te verbinden met de Hemelse energie en laat het Licht en de liefde door je heen stromen. Voel de ontspanning en stel je open voor boodschappen van Moeder Maria.

Moeder Maria en haar zoon Jezus zijn de yin en yang van het geloof. Als je de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf kunt voelen ben je in balans en voel je je een en rustig. Verbonden met de hemel en vertrouwen in het leven.

 

Verschijning van Maria in Lourdes

15 Augustus is in Frankrijk een Nationale feestdag. De fransen gedenken Maria, de moeder van Jezus. Zij is op deze dag opgenomen in de Hemel. Het mooie aan Zuid-Frankrijk is dat de vrouwelijke energie daar tot zijn recht komt. Als je de bijbel leest zie je dat vrouwen daarin een ondergeschikte rol hebben. Je kunt geloven dat Jezus is geboren door onbevlekte ontvangenis, maar als vrouw weet je wel beter en neem je deze tekst dan ook met een korreltje zout. De Katharen  is het gebied vanwaar vrouwen een gelijkwaardige rol ten op zichtte van mannen hebben.

Paula in Lourdes
Paula Holtzer in Lourdes

Deze vakantie ben ik in Lourdes geweest. Hier is moeder Maria verschenen aan Bernadette. Zij ontdekte door de boodschappen van haar visioenen een waterbron. Deze bron stroomt nog steeds uit de bergen. Dit is zuiver en helend water. Je voelt gewoon dat dit een krachtplek is. Het water is erg zuiver en krachtig. Al deze mensen komen naar deze bedevaartsplek vol overtuiging van de helende energie, wat deze plaats nog krachtiger maakt. We bezochten Lourdes op zondag en er waren 3 missen tegelijkertijd aan de gang en er werd gezongen op het plein. Een grote groep stond in een kring te mediteren. Het is een bijzonder gebeuren als je niet te veel let op alle souvenirs en RK gebeuren.

De kracht van mediteren

Mediteren is een krachtige methode om met je innerlijk weten en je intuïtie in contact te komen. Alleen jij weet wat goed is voor jezelf. Als je in verbinding staat met de hemelse energie en verbonden met moeder aarde ben je in staat om de boodschappen en de energie van het zuivere Licht te ontvangen. Wil je meer weten over mediteren kijk op de agenda en je bent welkom op de meditatieavonden. Wil je meer weten om via acupunctuur, Chinese kruiden of Aura Chakra behandeling te herstellen van lichamelijke klachten ben je welkom op een kennismakingsconsult.

Geplaatst in Blog