Menu Sluiten

Luister naar je beschermengel

engelen als gids

Vandaag had ik een bijzonder consult. Een vrouw kwam bij me omdat ze niet helder kon denken en ze nachtmerries had gehad. Nadat we het een en ander hadden besproken, heb ik haar een aura Chakra behandeling gegeven. Ze vertelde dat ze zich aan het eind van de behandeling heel rustig voelde en zichzelf als een vrolijk kind in het zand zag zien spelen. Tijdens de behandeling had ze gezien dat er groen slijm wat om haar heen zat was weggehaald. Ze voelde zich weer helder en opgelucht.

Haar engel sprak:”Het is goed geweest!”

Ik vroeg haar hoe het zat met de vaccinaties. Ze zei dat ze het fijn vond dat ik erover begon. Hierdoor herinnerde zich weer wat haar engel van de week tegen haar had gezegd. Haar engel had haar gezegd:” Het is goed geweest. Laat je niet meer vaccineren. Je pijn in je bovenarm hangt samen met de vaccinaties”.

Wat moet ik nu met die 3 brieven?

Ze vond het ook zo toevallig dat ze net vanochtend 3 brieven met uitnodigingen voor vaccinaties binnen waren gekomen.

  1. Corona prik
  2. Griepprik
  3. Pneumokokken prik

 

3 brieven van vaccinaties tegelijkertijd in de brievenbus

Luister naar de wijze raad van je beschermengel:

Het is goed geweest! Niet meer vaccineren”.

Er zit een dubbele bodem in het verhaal, dat ze zich niet moet laten vaccineren maar ook dat ze moet leren luisteren naar haar beschermengel. Ze zei dat ze er nog niet aan de gewend was om te luisteren naar haar beschermengel. Later herinnerde ze zich nog meer boodschappen en visioenen.

Wil je ook een engel als gids?

Engelen helpen jou weg te vinden in deze wereld. In de cursus engelen leer je boodschappen van je engelen te ontvangen. Je gaat steeds meer vertrouwen op je paranormale gave. Je engelen helpen je je weg te vinden in deze nieuwe wereld. meer informatie cursus engelen. 

Blogs

Geplaatst in Blog