Menu Sluiten

Jouw kind is geen proefkonijn

kinderen covid-19 vaccin

Stop kinderen vaccineren levensgevaarlijk

Jouw kind is geen proefkonijn. Corona is ongevaarlijk voor kinderen en jongeren. Ze lopen zelfs geen risico op Corona. Risico’s en bijwerkingen van het ‘vaccin’ zijn er wel. Schade op de lange termijn is nog niet bekend. Vaccinatie om deel te mogen nemen aan de samenleving is onethisch en pure dwang. Op dit moment wil het demissionair kabinet vanaf half januari kinderen van 5 tot 12 jaar gaan vaccineren met BioNTech/Pfizer-vaccin.

Waarom is dit ‘vaccin’ anders?

Dit ‘vaccin’ is anders dan de vorige ‘vaccins’ zoals DKTP. Bij Mazelen en Polio heb je geen varianten die ongevoelig zijn voor het vaccin en bij het Covid-19 ‘vaccin’ wel. Het Covid-19 ‘vaccin’ is niet nog niet goedgekeurd en zit in de experimentele fase. Dat betekent dat niemand aansprakelijk is voor de bijwerkingen van het ‘vaccin’, noch de farmaceutische industrie noch de overheid. De site van de overheid suggereert dat er milde bijwerkingen zijn van het Covid-19 ‘vaccin’ en dat kinderen ernstige ziekte kunnen krijgen door Corona. Dit is propaganda en niet gebaseerd op feiten. Het demissionaire kabinet geeft misleidende informatie. Kinderen zijn geen proefkonijnen. Via meldingen bij de EMA europese data base  is het tegendeel bewezen, jongeren 0-17 jaar kunnen ernstige bijwerkingen krijgen of sterven van het corona ‘vaccin’.

Overheid stelt farmaceutische industrie N.I.E.T aansprakelijk bij vaccinatieschade door COVID-vaccin

Neem geen overhaast besluit

Kinderen worden niet ernstig ziek van het COVID-19 virus en je beschermt niemand als je laat vaccineren. Waarom zou je risico lopen op de bijwerkingen van het Covid-19 ‘vaccin’ als je de bijwerkingen op langer termijn niet weet? Op dit moment is er geen aanleiding om kinderen te vaccineren stellen de  Artsen uit het CWZ ziekenhuis in Nijmegen. Ons natuurlijke immuunsysteem is prima opgewassen tegen alle varianten van het coronavirus. Kinderen hebben nagenoeg niets te vrezen voor Covid-19. Zij vormen ook geen gevaar voor ouderen. Deze prik beschermt niet tegen besmetting van anderen en door anderen. De verspreiding wordt niet geremd, daardoor zullen voor nieuwe varianten weer nieuwe prikken gekocht worden. Dit gaat alsmaar door, zoals in Israel waar de mensen al voor de vierde keer geprikt worden.

Het ‘vaccin’ is geen verzwakt virus wat in het verleden werd gebruikt. Het ‘vaccin’ is een experimenteel mRNA vaccin dat is gentherapie. De spike-eiwitten die veroorzaakt worden door het ‘vaccin’ kunnen giftig zijn voor het lichaam. De lange termijn gevolgen zijn onbekend. Gevaccineerde mensen nemen deel aan een medische experiment, zonder daar goed over ingelicht te zijn. Volwassen en kinderen zijn geen proefkonijnen.

Bijwerkingen

Nederland

Er zijn tot nu toe, 3 jan 2022, ernstige bijwerkingen inclusief sterfte door de corona prik gemeld bij het Lareb database Nederland:

  • 434 doden
  • epileptische aanvallen
  • bloedstolsels: wat trombose in het lichaam geeft
  • auto-immuun reactie
  • hartspier ontsteking
  • heftige menstruatie klachten
  • miskramen

bijwerkingen Covid-19 vaccin in de praktijk 

Europa

In de EMA database EudraVigilance (Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen) zijn op 30 0ktober 2021 ruim 1,1 miljoen meldingen geregistreerd met 1 of meer bijwerkingen. Verder zijn er ruim 17 duizend meldingen van overlijden na Covid-19 vaccin.

Wij weten niet wat deze nieuwe mRNA methode met ons immuunsysteem doet, laat staan met dat van kinderen en baby’s van wie het immuunsysteem nog extra kwetsbaar en in de opbouwfase is. Gerenomeerde Artsen en wetenschappers over de hele wereld maken zich ernstig zorgen en waarschuwen voor grote gevaren. Deze artsen zijn buitengesloten en negatief in de media gebracht.

Bijwerkingen Amerika

946.000 Amerikanen hebben tot 05 januari 2022, last gekregen van ernstige bijwerkingen of zijn gestorven na het coronavaccin. Dat terwijl het vaccin niet lijkt te werken tegen corona en gevaccineerden veel slechter af zijn dan mensen die ongevaccineerd blijven. In Groot-Brittannië stierven tussen 16 augustus en 5 december 2021 bijvoorbeeld 268 procent meer gevaccineerden dan ongevaccineerden.

Bijwerkingen bij 0-17 jarigen

Het aantal meldingen bij de EMA europese database zijn tot 18-09-2021 3439 ernstige bijwerkingen gemeld en 38 doden. Met deze cijfers is niet vol te houden dat deze Covid-19 ‘vaccins’ absoluut veilig zijn.

Bijwerkingen Europese database Covid-19 vaccin onder 0-17 jarigen

bijwerkingen Covid-19 vaccin

Wil je verbinden met andere ouders?

Wil je je verbinden met andere ouders dan kan dat via de site Wij de ouders. Je kunt op de kaart de school van je kind aanklikken en via telegram makkelijk verbinden met de andere ouders van de school. Als je geen telegram hebt, dan kun je je via het formulier op de site verbinden met andere ouders uit de buurt.

Waarom verbinden met andere ouders?

Het is goed om je nu te verbinden met andere ouders nu er nog geen jonge kinderen geprikt zijn, veel ouders staan nog open voor informatie. Veel ouders zijn nog onbekend met de mogelijke schadelijke gevolgen van de maatregelen voor hun kind(eren). Bespreek met andere ouders de gevolgen van de maatregelen, de onderbouwing ervan en wat jullie kunnen doen om de kinderen te beschermen. Bij de site Wij de ouders kun je voorbeeld brieven met standpunten die je helpen om je grens aan te geven en wordt uitgelegd hoe je in gesprek kunt gaan met docenten en school directie. Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je me bellen of mailen.

stop kinderen vaccineren

Over het vaccin en bijwerkingen

Wij de Ouders stelt Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor alle schade aan kinderen als gevolg van coronavaccinatie

Dr. Sucharit Bhakdi over bijwerkingen: bloedklonteringen en andere problemen…

Zelfzorg en alternatieven

Geplaatst in Blog