Menu Sluiten

21 december jupiter saturnus conjunctie

jupiter saturnus conjunction

Op 21 december staan Jupiter en Saturnus staan op één lijn, heel dicht bij elkaar; de Jupiter en Saturnus conjunctie. Het is een unieke gebeurtenis dat je Jupiter en Saturnus als één heldere ster met het blote oog kunt zien. Deze planeten hebben sinds 1623 nog nooit zo dicht bij elkaar gestaan. Dit moment is van astrologische betekenis en zorgt ervoor dat de energie vanaf 21 december gaat veranderen. Deze sterrenstand, Jupiter Saturnus conjunctie geeft een kanteling van energie. Er komt weer positieve energie. We ervaren meer licht en liefde om ons heen.

Winterzonnewende

21 december is de kortste dag van het jaar en wordt ook winterzonnewende genoemd. De energie is op zijn diepste punt. In de natuur is de energie van bomen diep opgeslagen in de stam en de wortels. Om mee te bewegen met de energie van de natuur is het goed tijdens deze unieke sterrenstand, Jupiter Saturnus conjunctie, te mediteren. Tijdens de meditatie gaan we naar binnen om contact te maken met ons hart.

Oproep wereldmeditatie 21 december 14:10 uur

Er wordt net als de vorige conjunctie van Jupiter een oproep gedaan voor een wereldmeditatie. Daarom ik organiseer ik een gratis online wereldwijde meditatie. De samenstand van de sterren creëert een hemelpoort en er ontstaat een unieke trilling die de atmosfeer van de aarde zal binnendringen en van grote invloed is op iedereen. Als we gezamenlijk de kracht gebruiken van deze binnenkomende energie kunnen we deze gebruiken ten behoeve van iedereen en de levende wezens op aarde. Tijdens de wereldmeditatie kunnen we ons verbinden met ons hart en het universum. We vragen om licht en liefde voor iedereen en alles wat leeft op aarde. Gedachtenkracht is sterk energetisch mechanisme en het is bijzonder om daar gebruik van te maken. Meditatieve stilte is een van de grootste powers die we als individu kunnen gebruiken. Laten we onze krachten bundelen.

Meld je gratis aan voor de online wereldwijde meditatie

jupiter saturnus conjunctie

 

Bekijk de samenstand met verrekijker of telescoop

Vanmiddag om 17.15 op maandag 21 december kun je de ster, die Jupiter en Saturnus samen vormen, zien met verrekijker of telescoop. Als het een heldere avond is kun je het zelfs zien met het blote oog. meer info over de sterrenstand

Info wereldwijde meditatie

 

Geplaatst in Blog