Menu Sluiten

Is toeval een teken van de engelen?

De kracht van dromen en toevalligheden. Mijn persoonlijke verhaal over synchroniteit

Herken je dat? De telefoon rinkelt precies op het moment dat je aan die persoon denkt. Of je bent op een afgelegen vakantieplek en hoort plotseling achter je over een bekende uit Nederland praten. Dan zeggen we vaak: ‘Toeval bestaat niet’. Carl Gustav Jung omschreef deze magische momenten als synchroniciteit. Heb je zelf weleens zo’n ervaring gehad, waarbij je je verbaasd afvraagt: ‘Hoe is dit toch mogelijk…?’ Dit overkwam mij onlangs en ik wil deze bijzondere ervaring van synchroniciteit graag met je delen.

Mijn droom
Het begon met een droom. In deze droom ontmoette ik mijn persoonlijke beschermengel, Fabienne. Ik zag mezelf als baby, veilig in de armen van Fabienne. Haar geruststellende woorden waren helder: “Je komt niets tekort. Je beschermengelen zijn altijd bij je. Het is wel belangrijk dat je de tijd neemt om naar je engelen te luisteren anders kun je ze niet horen. Mediteren is een goede manier om connectie met je engel te maken.” Deze droom was een krachtige en een ontroerende ervaring die me inspireerde om een schilderij van deze engel te maken.

Een onverwachte ontdekking
Twee weken na het maken van dit schilderij, bezocht ik Intratuin om wat kerstinkopen te doen en daar, tot mijn verbazing, vond ik een engelenbeeldje. Er ging een golf van herkenning door mij heen!  Dit beeldje leek niet alleen sprekend op de engel uit mijn droom, maar ook op het engelenschilderij dat ik had gemaakt. Zelfs het gouden koord aan haar mantel, dat symboliseert hoe de hemel naar de aarde gebracht wordt was hetzelfde. De gelijkenis was zo treffend, het was alsof het universum een boodschap voor mij had.

Toeval englenworkshop

Synchroniciteit in mijn praktijk
Deze ervaring heeft mij diep geraakt en inspireert mij op de manier waarop ik bij “Evenwichtig Leven” werk. Of het nu gaat om het helpen van cliënten met fysieke of geestelijke klachten, zoals overgewicht, diabetes, stress of depressie, ik geloof dat het universum soms op mysterieuze manieren met ons communiceert.

Engelenworkshops: Een uitnodiging tot verbinding
In mijn engelenworkshops leer ik je om te luisteren naar je eigen dromen en ’toevalligheden’. Net zoals mijn ervaring met Fabienne, kan iedereen momenten van synchroniciteit ervaren die jou leiden naar diepere inzichten en verbindingen. Deze workshops bieden een unieke kans om je verbonden te voelen met iets dat groter is dan onszelf.

 

Is het toeval dat je dit leest, of is het een teken?
Misschien is dit wel het moment om een stap te zetten in jouw zoektocht naar welzijn, of het nu gaat om een acupunctuursessie of het bijwonen van een workshop of een persoonlijk consult online.

Klachten? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact op!
In deze turbulente tijden is het niet ongewoon dat je kampt met emotionele en lichamelijke klachten. Zie deze klachten echter niet alleen als een last, maar ook als een teken van goede veranderingen die op komst zijn. Het is een natuurlijk onderdeel van het proces van groei en transformatie. Maar als je je overweldigd voelt, als paniek of ongerustheid de overhand neemt, weet dan dat je niet alleen bent. Een persoonlijk consult online bij “Evenwichtig Leven” kan je helpen om deze uitdagingen te overwinnen en je snel weer beter te voelen. Soms met de inzet van Chinese kruiden die precies bij jou passen en de balans herstellen. Samen kunnen we jouw pad naar welzijn verlichten. Neem contact op voor jouw persoonlijke sessie naar herstel en groei.

Geplaatst in Blog