Menu Sluiten

Is het wel of geen toeval?

Het toeval wil dat ik op 3 maart de twee foto’s maakte van de nummerborden met geluk 20 en geluk 30. In december had ik de foto van het nummerbord geluk 10 genomen. Dit kun je lezen in mijn vorige nieuwsbrief. Nu blijkt achteraf dat 3 maart de datum is van de engelenpoort. Op de dag van de engelenpoort is de frequentie hoger en kun je goed de boodschappen van de engelen ontvangen. In de datum zit 3x het getal 3: 3-3- 2019 (2+0+1+9= 12 =3 ). Toeval?  Meer info over engelenpoort

Dit drie luik van de foto’s van de nummerborden geeft aan dat het geluk met toelacht. Ik ben op de goede weg en word ondersteund door mijn engelen. Ik heb in januari mijn hartsverlangens uitgeschreven, waarbij ik heb aangegeven dat ik meer cursussen over engelen wil geven. Kort daarna is het me gelukt om op maandagavond een nieuwe ruimte te huren de Vuurvlieg vlakbij het station in Nijmegen. Toen ik aangaf om geen cursussen meer in Centrum de Appel te geven, gaf Esther Appel, de eigenaresse aan dat ze gaat stoppen met het centrum. Zo gebeurd alles op het juiste tijdstip en het juiste moment.

Net als je aan iemand denkt gaat de telefoon of je krijgt een apje. Met mijn zus maakte ik een afspraak om te gaan wandelen. Op exact hetzelfde tijdstip apte we beide dat we die dag nog gordijnen wilde uitzoeken. Je kunt het nuchter af doen als die dingen gebeuren wel vaker. Je kunt toeval ook ervaren als iets bijzonders en een gevoel van verbondenheid toelaten.

Een vrouw kwam in mijn praktijk omdat ze last had van slapeloosheid. Ter ondersteuning van de behandeling draaide ze de kaart: zonlicht. Op de tarotkaart staat de zon afgebeeld en de boodschap dat zonlicht haar goed zou doen. Door dit toeval was ze ontroerd. Ze vertelde dat ze dinsdag eindelijk weer ging werken en nu gelukkig in een ruimte met daglicht. Daarvoor zat ze in een kamer zonder ramen. Dit verklaart ook haar slapeloosheid. Melatonine een hormoon dat zorgt voor een slaapritme, wordt aangemaakt onder de invloed van zonlicht. Tarotkaarten zijn boodschappen van de engelen, waarbij je wordt bevestigd in je  bewustzijn. Het zijn steuntjes in je rug om vol vertrouwen door te gaan.

Mensen die toeval ervaren als een boodschap van de hemel, stellen niet meer de vraag of het toeval is of niet. Ze weten de boodschap uit de hemel valt me toe. Zij ervaren het als hemelse voorbestemming. Je kunt het ook innerlijk weten noemen. Je ervaart de boodschap in heel je lijf tot in elke cel. Het maakt je blij en vol zelfvertrouwen.

Geplaatst in Blog