Menu Sluiten

Holy mis met Claire van den Heuvel

Claire van den Heuvel en Paula Holtzer

Half december heb ik een prachtige holy mis gehad bij Claire De Groot-vd Heuvel. Ik vond het een super mooie bijeenkomst die me veel rust en vertrouwen heeft gegeven. Bij de cacaoceremonie kreeg ik het woord overgave. De ballast van wereld kon ik tijdens de mooie muziek en meditaties van mijn schouders aflaten glijden. Vertrouwen op de engelen en het licht van het universum. Hierdoor kan ik weer ontspannen en de dingen doen waar ik blij van word. Deze energie wil ik graag met jullie delen in de workshop volle maan en workshop engelen en meditatie. Zeker omdat we een fris nieuw jaar starten is het goed om te mediteren en contact te maken met de engelen.

Loslaten

Het is belangrijk om onze zorgen los te laten en over te dragen aan de engelen en het universum. Wat er speelt in de wereld is te groot voor ons als individu. We dragen onze zorg over aan de goddelijke universum en de engelen. Als je los laat kun je vrede voelen en een rustig lichaam. Als je gerustgesteld wordt, kun je een betere uitkomst krijgen voor je zelf en iedereen.

Online workshops voor 2022

meer informatie over de workshops volle maan en engelenworkshops.

 

Geplaatst in Blog