Menu Sluiten

Het toeval van volle maanworkshop en Padua

13 juni volle maan en padua

Afgelopen zaterdag deden we tijdens de workshop sjamanen drum een oefening waarbij je in de kring stond en de anderen je naam toezongen. Je mocht een naam kiezen welke goed voor jezelf voelde. Toen dat verteld werd kwam bij mij de naam Padua naar boven. Dus ik vertelde dat ik Paula heet en dat ik vernoemd ben naar Paulus VI, hoewel de bedoeling Gemma was. Ik twijfelde of ik bezongen wilde worden met Padua want dat was weer iets Katholieks waar ik me niet mee wil verbinden. Op dat moment toen ik dat zei begon er een kraai heel hard te kraaien en was het duidelijk dat ik bezongen werd met Padua. Het was heel mooi om al die verschillende stemmen van zacht tot stevig, helend, vrolijk en krachtig te horen midden in kring. Workshop sjamanen drum spelen

zingen en engelen
zingen bij de Sjamaan.nl

Thuis ging ik opzoeken wie nu die Padua is.

Het toeval wil dat het gaat om de Heilige Antonius van Padua. Toeval is een teken dat de engelen bij je zijn.

  • Mijn hele leven roep ik al;” Heilige Anthonius goede vrind zorg dat ik mijn sleutels vind”. Afgelopen vrijdag kwam mijn tennismaatje niet naar buiten om samen weer naar huis te fietsen. Toen ik het clubhuis weer naar binnen liep, vertelde hij dat hij zijn sleutels kwijt was. Ik heb toen de Heilige Anthonius aangeroepen en gelijk had hij zijn sleutels gevonden
  • Het toeval wil dat de Heilige Anthonius de beschermheilige is van Portugal en van reizigers en daar ga ik deze zomer naar toe op vakantie
  • Het toeval wil dat de Heilige Anthonius de beschermheilige is van kinderen en vrouwen. Mijn drum helpt specifiek bij de healing van Seksueel misbruik en daar kan ik de Heilige Anthonius dus ook weer bij aanroepen.
  • Het toeval wil dat hij geboren is op 13 juni wat ook zijn feestdag is. Op deze dag geef ik samen met Jeanine de volle maanworkshop. Deze workshop volle maan gaan we ook bij het vuur onze hartenwensen uitspreken en in het licht zetten, zodat ze allemaal mogen uitkomen. Deze dag gaan we natuurlijk de Heilige Antonius van Padua aanroepen als beschermheilige. Je bent welkom.
sjamanen drum
drummen en zingen bij de Sjamaan.nl

informatie en aanmelden Workshop volle maan en hartsverlangens

De verhouding katholieke kerk en sjamanisme

Mijn afkeer van de katholieke kerk komt doordat zij het geloof over de hele wereld hebben willen verspreiden. Veel volkeren leven in harmonie met de natuur en hun spirits en hebben de bekering van het Christendom niet nodig. Het Christendom werkt met schuldgevoel en met hel en verdoemenis. Het zorgt voor angst. Mijn afkeer van religies is groot omdat het gaat om machtsmisbruik door het instituut kerk. De Heilige Anthonius is naar Noord-Afrika gegaan om daar het Christendom te prediken. Hij is daar ernstig ziek geworden en niet ouder dan 36 jaar geworden. Hij is wel een jaar na zijn dood door Rome heilig verklaard en vernoemd naar de plaats Padua in Italië waar hij gestorven is. Ik denk zeker dat het een bijzondere man is die mensen in contact met god kan brengen. Alleen is het van belang dat volkeren zoals sjamanen die in harmonie leven met de natuur met meer respect behandeld mogen worden om hun levensstijl en spirituele kwaliteiten. In de workshop sjamanen drum leren spelen kwamen de krachten van het sjamanisme en de engelen samen. Zij helpen mij op het pad van vertrouwen, heel bijzonder. Dit wil ik graag met jullie delen in de workshop volle maan en hartsverlangens 13 juni in Nijmegen.

reactie op het blog:

Inspirerende blog. Laatst bij de auto aangekomen zocht ik de sleutels van de opslag. Ik moest toen denken aan je heilige Antonius. Even later lagen de sleutels in een verhuiskist zo voor het grijpen.

 

Geplaatst in Blog