Menu Sluiten

Het jaar van de Storm volgens de Mayakalender

Het jaar van de storm

Het jaar van de blauwe Storm volgens de Mayakalender is van juli 2020 – juli 2021.
Zoals vele van jullie gemerkt hebben is het een onrustige tijd. Vanaf het begin af aan heb ik gevoeld en geweten dat er meer aan de hand is dan alleen Covid. Dit is het jaar waarin alles wat niet klopt aan het licht komt. Volgens de Maya kalender is dit het jaar van de storm. Sommige van jullie zullen gemerkt hebben dat ik wat onrustiger ben dan anders. Ik heb het gevoel dat ik mee vibreer met alles wat er op de aarde gebeurt. Voor mij zelf viel alles op zijn plaats toen iemand mij vorige week mijn maya horoscoop uitlegde. Volgens de maya horoscoop ben ik een ster, een persoon die licht en harmonie zoekt en uitstraalt, maar mijn levenspad is storm. Dus mijn gevoel dat ik mee vibreer met alles wat op aarde gebeurt klopt. De kunst is nu om in het oog van de storm te gaan staan.

De krijger van het licht
Paula Holtzer op 31 dec 2020

Toeval

Het toeval wil dat ik deze horoscoop al in 2005 heb laten maken. Onlangs heb ik in mijn praktijk opgeruimd en hierdoor kon ik de horoscoop in een hand omdraai pakken. Volgens deze horoscoop heb ik de coachingskwaliteiten van de gele krijger. Het toeval wil dat ik 31 december de kaart trok de Krijger van het licht. Wat ook weer toevallig is omdat dit weer overeen komt met de westerse horoscoop waarin 2021, het jaar is van de spirituele krijgers. Toeval zie ik als boodschappen van de engelen en kan ik ervaren als hemelse voorbestemming. De boodschap van de engelen ervaar ik in heel mijn lijf tot in elke cel. Het maakt me blij en vol zelf vertrouwen, waardoor het makkelijker is om in het oog van de orkaan te staan. Ik kan nu voelen dat de aarde gezuiverd wordt en dat alles ten goed zal keren.

Wil je ook in contact komen met je engelen?

Workshop het complete aanbod

  • Cursus Engelen: Jouw weg in de nieuwe wereld.
  • Workshops volle maan en Hartsverlangen
  • Detoxen en healing met God en de engelen
Geplaatst in Blog