Menu Sluiten

Waar gebeurd verhaal……… ik geloof in engelen

Tot mijn vreugde wil Esther haar ervaring met jullie delen. Zij volgde afgelopen januari de workshop hartsverlangens bij mij. Tijdens de workshop hartsverlangens hebben we de engelen gevraagd om hulp. Zij schrijft met blijdschap over haar geloof in engelen. 

Op 21 januari 2019 volgde ik bij Paula de workshop ‘hartverlangens’. We waren met een groep van 15 mensen. Die avond was het de eerste volle maan van 2019, wolfmaan genoemd en viel in het teken Leeuw (mijn sterrenbeeld). Het was tevens een supermaan en bloedmaan in een, ook wel een superbloedmaan genoemd. En er vond bovendien een maansverduistering plaats.

We kregen van te voren huiswerk op; maak een wensenlijstje met daarop 3 of 4 hartverlangens. Wat wil je graag bereiken komend jaar? Ik had er 4:

  • een nieuwe baan als psychologisch medewerker stond bovenaan.
  • ik wilde mijn vriend terug
  • mijn jongste zoon zou slagen voor zijn Havo-examen.
  • voor mijn oudste zoon zou het goed zijn als hij op kamers zou gaan wonen.

Geen van de 4 bovenstaande punten lag in het verschiet. Voor een baan als psychologisch medewerker had ik wel het diploma, maar geen ervaring. Mijn relatie was al 8 maanden uit. Mijn jongste zoon stond er niet zo best voor op school en mijn oudste zoon had geen enkel idee over het op kamers wonen. Dus de wensen waren heel welkom. Oh ja, alles moest vóór september gebeuren. Die avond vertelde Paula het één en ander over Engelen en hartverlangens, we gingen mediteren en we trokken enkele kaarten. Ik ging met een apart gevoel naar huis. Geen flauw idee of er ook maar iets terecht zou komen van mijn wensen. Bij elke volgende volle maan herhaalde ik mijn wensen bij een kaarsje en visualiseerde dat mijn wensen uit zouden komen. Ik legde mijn briefje ’s nachts in het maanlicht naast de grote Rozenkwarts en hoopte vurig dat mijn wensen zouden uitkomen.

Op 21 januari 2019 volgde ik bij Paula de workshop ‘hartverlangens’. We waren met een groep van 15 mensen. Die avond was het de eerste volle maan van 2019, wolfmaan genoemd en viel in het teken Leeuw (mijn sterrenbeeld). Het was tevens een supermaan en bloedmaan in een, ook wel een superbloedmaan genoemd. En er vond bovendien een maansverduistering plaats.

We kregen van te voren huiswerk op; maak een wensenlijstje met daarop 3 of 4 hartverlangens. Wat wil je graag bereiken komend jaar? Ik had er 4:

  • een nieuwe baan als psychologisch medewerker stond bovenaan.
  • ik wilde mijn vriend terug
  • mijn jongste zoon zou slagen voor zijn Havo-examen.
  • voor mijn oudste zoon zou het goed zijn als hij op kamers zou gaan wonen.

Geen van de 4 bovenstaande punten lag in het verschiet. Voor een baan als psychologisch medewerker had ik wel het diploma, maar geen ervaring. Mijn relatie was al 8 maanden uit. Mijn jongste zoon stond er niet zo best voor op school en mijn oudste zoon had geen enkel idee over het op kamers wonen. Dus de wensen waren heel welkom. Oh ja, alles moest vóór september gebeuren. Die avond vertelde Paula het één en ander over Engelen en hartverlangens, we gingen mediteren en we trokken enkele kaarten. Ik ging met een apart gevoel naar huis. Geen flauw idee of er ook maar iets terecht zou komen van mijn wensen. Bij elke volgende volle maan herhaalde ik mijn wensen bij een kaarsje en visualiseerde dat mijn wensen uit zouden komen. Ik legde mijn briefje ’s nachts in het maanlicht naast de grote Rozenkwarts en hoopte vurig dat mijn wensen zouden uitkomen.

Lees de volgende ervaring van de volle maan meditatie van Esther

Geplaatst in Blog