Menu Sluiten

Engelen op mijn reis

engelen op mijn reis 1

Mijn reis naar Portugal was een bijzondere onderneming. Voor het eerst van mijn leven voor 5 weken alleen op pad naar het buitenland. Mijn reis was net als het echte leven met ups en downs. Alleen heb ik me vanaf de voorbereiding tot en met het einde van de reis me gesteund gevoeld door mijn engelen. Ik heb echt het gevoel dat de reis een cadeau was van de engelen. Ik heb nog nooit zoveel gedanst als in deze vakantie. Geweldig om zoveel te dansen en livemuziek te horen. Muziek is magisch en verbindend. Tijdens deze reis heb ik fijne mensen ontmoet.

Aarde-engel op mijn reis

Het geluk was met mij. Ik zag er tegenop om de heenreis alleen te reizen. Toevallig kwam het zo uit dat een vriendin die in de community Servivo woont met mij naar Portugal wilden reizen. Dit is een leefgemeenschap die veel dansworkshops verzorgd, maar zich ook bezighoudt met perma-cultuur. We zijn samen uit Nederland vertrokken. In mijn nieuwe auto reden we op vleugels naar St. Jean de Luz, waar we nog net de zon in de zee hebben kunnen zien zakken en de reis van ons kondenen afspoelen in de zee. Een zonsondergang is altijd weer een magisch moment waar ik blij van word. Doordat mijn vriendin me wegwijs heeft gemaakt in Portugal en mij geholpen heeft de sprong naar het zuiden te maken noem ik haar mijn aarde-engel.

 

zonsondergang

 

Engelen tekenen op mijn reis

De volgende dag zijn we doorgereden naar een meer in Portugal waar we overnacht hebben. We werden verrast door weer een mooie zonsondergang. En tijdens de wandeling langs het meer vond ik 5 prachtige witte veren. Witte veren altijd weer een teken van de engelen.

witte engelen veren

De volgende dag zijn we vlak voor de lunch aangekomen in Servivo en konden we gelijk de hele week meedoen met het Reconnecting Dance event van Pedro Paz.

In een volgende blog vertel ik meer over engelen op mijn reis en mijn missie om mijn contact met mijn engelen te versterken tijdens deze reis. En lees je alles over de magie van dolfijnen en engelen, mijn belevenissen in een Tiny house en nog veel meer!

Wil je ook je contact met je engelen ontdekken of verstevigen?

Je bent welkom op de diverse workshops engelen. Zie overzicht

Hoe werkt het nu met de engelen?

Soms wil ik helderheid, heb ik een wens of sta ik voor een moeilijke keuze. Wat ik dan doe? Ik vraag de engelen. Dit doe ik tijdens mediteren, het maken van een visionboard of door het schrijven van een brief aan de engelen. Praat met de engelen alsof je ze opbelt. Zo wilde ik al heel lang een grote reis maken, maar vond zo’n reis in mijn eentje vreselijk spannend. Dus vroeg ik de engelen om hulp en ben ik gegaan. Het bijzondere is dat al mijn wensen over mijn reis zijn verhoord! Dit heeft het contact met mijn engelen versterkt. Tijdens de reis, maar ook nu, zijn er allerlei signalen van de engelen dat ze bij me zijn.

Je wensen uitspreken en kenbaar maken.

November 2021 had ik een workshop volle maan voorbereid, maar vanwege de lockdown ging deze niet door. Het ‘toeval’ wil dat een vrouw me belde omdat ze de locatie niet kon vinden. Ze had zich niet opgegeven, maar kwam van te voren aan de deur informeren. Ik zei tegen haar: “Kom maar naar mijn huis dan doen we de workshop samen”. We hebben de volle maan meditatie gedaan en met engelen kaarten gewerkt. Ik vertelde haar dat ik wilde reizen, maar dat ik het vreselijk spannend vind om alleen te reizen. Het alleen reizen is iets wat buiten mijn comfort zone ligt. Ze moedigde me aan en vertelde dat ze jaren in India en Australië had gezeten. Ze was met een grote camper en zou binnenkort naar Spanje en Portugal afreizen. Ik was onder de indruk. Zij straalde luchtigheid, levendigheid en gemak uit.  Vervolgens haalde ze uit haar camper kristallen klankschalen en kreeg ik van haar een klankhealing. Een bijzondere, jonge vrouw. Ik had bezoek van een prachtige aarde-engel. Ze kwam uit het niets en moedigde me aan om zelf de reis te gaan maken. En dat heb ik gedaan.

Visionboard

Na het bezoek van mijn aarde-engel heb ik een visionboard gemaakt waarin plaatjes had geplakt: een nieuwe auto, reizen, ontmoetingen en verbinding met mensen, dansen, wandelen, in contact met de natuur, met engelen en met aarde-engelen.  Een visionboard of moodboard is een groot vel waarmee je door teksten en plaatjes aangeeft wat je graag zou willen. Het visualiseren van mijn verlangens heeft me geholpen om mijn reisplannen te realiseren.

Vragen om hulp

Om helemaal alleen naar Portugal te reizen, daar zag ik vreselijk tegenop. Het was alsof mijn gebed werd verhoord want opeens stelde een vriendin voor om samen met de auto naar Portugal te rijden.

Witte veren

Ik vond 5 mooie witte veren. Dat is voor mij een teken, dat mij het gevoel geeft dat de engelen bij me zijn. Het gevoel dat deze reis écht de bedoeling is. Everything happens with a reason. Deze reis is voor mij bedoeld. Om te genieten en te ontdekken.

Toeval:

Toen ik mijn vriendin in Portugal liet weten dat ik in juli wilde komen, vertelde ze mij dat er waarschijnlijk geen events waren. Maar hoe bijzonder… de dag voor aankomst werd duidelijk dat het Dance-event tóch doorgang zou hebben. Het toeval wil dat ik een geweldig Event van Pedro Pas heb mogen meemaken. Dat heeft me in beweging gebracht, mijn eigen grenzen laten voelen en volop laten genieten van het dansen. Toeval is eigenlijk een teken van de engelen. Het enige wat gepland was aan mijn reis was dat ik naar Servivo zou gaan. Verder zou ik wel zien wat er op mijn pad kwam. Daarom is het zo fijn dat ik mee heb kunnen doen met verschillende dance-events en een cacaoceremonie heb mogen meemaken. Ik heb zelfs een vrouw ontmoet die zich ook met engelen bezighoudt. We zijn vriendinnen geworden en hebben een deel van mijn reis samen gereisd. Al deze mooie en toevallige ontwikkelingen en avonturen zie ik als een geschenk van de engelen.

 

interessante blogs over engelen

 

Geplaatst in Blog