Menu Sluiten

Engelen brengen licht in de duisternis

engelen workshop

Engelen brengen licht

Het contact met engelen vind ik fijn omdat zij mij licht brengen in het duister. Engelen kunnen je alleen helpen als je erom vraagt. Dit is een heftige tijd omdat de frequentie van de aarde omhooggaat. Vergeet niet dat ze op verschillende plekken in Nederland aan het experimenteren zijn met de 5G frequentie. Deze hoge frequentie zorgt ervoor dat het lastig te aarden is en goed gegrond zijn. Door al deze verhoogde frequenties komen onze onbewuste blokkades vrij. Dit kan onze stemming verstoren en ons ziek maken. Als we stil staan bij ons lichaam en gevoelens, kunnen we dit loslaten en weer verder gaan. Het is een tijd van een nieuwe balans vinden. Onze engelen kunnen ons daarbij helpen. Zij kunnen tekenen geven, je kunt hun stem horen of een zeer goede verbinding met je intuïtie maken zodat je weet dat je op de goede weg bent. In deze tijd laten we van alles los wat niet bij ons hoort.

Aartsengel Michael

Zo is vorige week vrijdag mijn Kuan yin beeld in mijn praktijk gevallen en daarvoor is Aartsengel Michael in de plaats gekomen. Voor mij betekent dit dat het beeld Kuan yin niet meer de juiste vibratie heeft. Afgelopen september heb ik 9 dagen met Aartsengel Michael gemediteerd. Zijn energie geeft veiligheid en geborgenheid. Zijn bescherming zorgt ervoor dat het in mijn praktijk veilig is om je angsten en zorgen los te laten. Zijn energie heb ik volledig kunnen ervaren op 20 september de feestdag van Aartsengel Michael en een periode erna. Half november ben ik ziek geweest en merkte ik dat het me moeite koste om deze veiligheid te kunnen blijven voelen. Door elke dag te mediteren lukt het steeds beter om mijn nieuwe balans te vinden.

Engelen helpen je om liefdevol voor je zelf te zijn

We gaan naar een hogere vibratie waarbij we ons op ons lichaam moeten afstemmen. Dit is een tijd van rust en stilte. Het is belangrijk om je te verbinden met gelijkgestemden, zodat je de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf kunt blijven voelen.

 

Je bent welkom op de ONLINE workshop in contact met je engelen.

Geplaatst in Blog