Menu Sluiten

Eerste dag mediteren met Aartsengel Michael

Paula mediteren

Eerste dag mediteren met Aartsengel Michael

Hoe meer mensen meedoen hoe krachtiger de meditatie is. Brand iedere dag een kaars ter ere van Michaël en vraag om bescherming van jezelf en je dierbaren:

Lieve Aartsengel Michael,

  • Ik vraag je om mij zelf en mijn dierbaren te beschermen met je krachtige schild. Omring ons met je violette licht, dat alleen maar pure liefde laat doordringen. Blijf bij me en zorg dat ik en mijn dierbaren veilig zijn. 
  • Geef mij de moed, creativiteit en intelligentie om mij zelf liefdevol te ontwikkelen. 
  • Laat mij mijzelf op allerlei manieren vol vertrouwen en vrede voelen. 
  • Bescherm ons tegen de negatieve krachten die ons liefdeloos, ontmenselijk en zielloos behandelen. Help mij om vrij te zijn van drama en laat mij niet vangen in verschillende plots. Help mijn te concentreren op het positieve, zodat ik tot positieve actie kom.  

Extra inspiratie? Doe mee met de meditatie-challenge

Je kunt natuurlijk zelf bovenstaande meditatie doen, maar als je meedoet met de challenge ontvang je elke dag in je mail, 9 dagen lang, een hulpvraag of een gebed ter inspiratie.  Stuur een e-mail naar  info@evenwichtigleven.nl. Het is een kleine moeite en er zijn geen kosten aan verbonden. Hoe meer mensen meedoen hoe krachtiger de meditatie is. (Vermeld in je mail wel even “challenge Michaelmeditatie”).

Geplaatst in Blog