Menu Sluiten

Eerste dag mediteren met Aartsengel Michael 2022

mediteren met Aartsengel Michael

Eerste dag mediteren met Aartsengel Michael

Hoe meer mensen meedoen hoe krachtiger de meditatie is. Brand iedere dag een kaars ter ere van Michaël en vraag om bescherming van jezelf en je dierbaren:

Lieve Aartsengel Michael,

  • Ik vraag je om mij zelf en mijn dierbaren te beschermen met je krachtige schild. Omring ons met je violette licht, dat alleen maar pure liefde laat doordringen. Blijf bij me en zorg dat ik en mijn dierbaren veilig zijn.
  • Geef mij de moed, creativiteit en intelligentie om mij zelf liefdevol te ontwikkelen.
  • Laat mij mijzelf op allerlei manieren vol vertrouwen en vrede voelen.
  • Bescherm ons tegen de negatieve krachten die ons liefdeloos, ontmenselijk en zielloos behandelen. Help mij om vrij te zijn van drama en laat mij niet vangen in verschillende plots. Help mijn te concentreren op het positieve, zodat ik tot positieve actie kom. 

Challenge met Aartsengel Michael

Energie

De energie van Aartsengel Michael is helder, krachtig, verhelderend en maakt alert, maar is ook beschermend, omhullend en versterkend.
Zijn naam betekent ‘wie is als God’. Zijn kleur is blauw.

Algemene taken

Hij wijst iedereen de weg terug naar God.

Hij beheerst de dualiteit en kan deze handhaven met zijn zwaard en schild. Hij is de leraar van goed en kwaad. Vanuit goed en kwaad komt de vrije wil voort. Als er geen dualiteit is er ook geen vrije wil. Het spanningsveld tussen goed en kwaad geeft de mens zijn mogelijkheid om ervaringen op te doen. Hij kan zich van God afwenden, zich afgescheiden voelen en weer op schreden terugkeren. In de duistere kant van het leven, depressie en teleurstelling en verdriet kan je het vertrouwen in het leven kwijt zijn. Zijn zwaard energie werkt niet vanuit geweld of strijd, maar vanuit heldere kracht en liefde.

Doordat hij beschermt en de tegenpolen beheerst kun je weer eenheid ervaren en verbinding staan met de hemelse energie. Gebruik deze inspiratie voor je eerste dag mediteren.

Extra inspiratie? Doe mee met de meditatie-challenge

Je kunt natuurlijk zelf bovenstaande meditatie doen, maar als je meedoet met de challenge ontvang je elke dag in je mail, 9 dagen lang, een hulpvraag of een gebed ter inspiratie.  Stuur een e-mail naar  info@evenwichtigleven.nl. Het is een kleine moeite en er zijn geen kosten aan verbonden. Hoe meer mensen meedoen hoe krachtiger de meditatie is. (Vermeld in je mail wel even “challenge Michaelmeditatie”).

workshop en cursus engelen, volle maan, mozaïeken je eigen altaar of lotusbloem

 

Geplaatst in Blog