Menu Sluiten

Een ontmoeting met de aardengelen in het bos.

aardengelen Edelhert

Vorige week ben ik een week in het bos geweest. Ik merkte door een hele week buiten te zijn en buiten in mijn tentje te slapen ik tot rust ben gekomen. Aardengelen maken het mogelijk om je in contact te voelen met de Bron, andere noemen het God. Aardengelen brengen de liefde en de schoonheid in de prachtige vormen, geluiden, kleuren en geuren van de natuur. Ik heb gezeten tegen een boom en geluisterd naar de vogels. Zoveel verschillende vogelgeluiden is betoverend. De meeste kon ik niet onderscheiden maar er was een vink, een goudvink, zangluister, roodborstje en een uil. Het was een heel orkest waarbij ik niet alle instrumenten kon onderscheiden of een naam kon geven.

Herten zijn echte aardengelen

Mediterend tegen een boom bij de zonsondergang heb ik gevraagd om een edelhert te zien. Het hert scheen als een beeld voor mijn ogen. Het was bijna donker. Ik voelde dat ik moest gaan lopen omdat ik anders de herten zou missen. Helaas had ik ze op dat moment niet gezien. Gelukkig de anderen wel die verder op zaten en iemand vertelde me dat ik de herten op een haar na had gemist. Ik was blij dat mijn intuïtie klopte en dat de anderen de herten gezien hadden. De volgende dag gingen we over de zandvlakte sporen zoeken. Het mooie was dat er een groep van 7 edelherten op ons af kwam lopen. Toen ze ons zagen bogen ze af en hebben we ze nog een tijd kunnen zien wegrennen. Ik wilde graag weten waar ze het bos in zijn gegaan. We hebben toen een het spoor gevolgd. En een eind verder ging het spoor uiteen. We zijn gaan zitten en tijdens onze pauze werden we beloond met nog 5 edelherten die voorbijkwamen. Het is hartverwarmend om zulke grote dieren te zien die daar in de natuur leven. Herten zijn echte aardengelen.

Aardengelen of Aartsengelen?

Het bijzondere was dat ik helemaal niet bekend was met het begrip aardengelen. Wel met Aartsengelen, dat is onder andere Aartsengel Michael, de engel van bescherming en Aartsengel Raphael de engel van genezing. Daar werk ik in mijn praktijk dagelijks mee. Aartsengelen helpen bij transformatie hier op aarde. Door hun Goddelijke licht helpen zij bij genezing, bescherming of creatie. Dit gebeurt vooral als we hier om vragen. Toen ik thuis was sloeg ik het boek “Engelen als levensbegeleiders “open van Petra Schneider op de bladzijde Aardengelen en natuurengelen. Weer heel toevallig. Wil toeval nu een teken zijn van de engelen.
Aardengelen zorgen voor verbinding met de kern van ons wezen. Door een week in het bos te zijn ben ik meer op mijn intuïtie gaan vertrouwen. Door mijn intuïtie te volgen heb ik 2 keer een zwijn gezien en een hert bijna. Mijn intuïtie ervaar ik als van mezelf en ik heb aan de engelen gevraagd om herten en zwijnen te mogen zien deze week. Door een week buiten te zijn voelde ik me krachtig in mijzelf en verbonden met boven met god en de engelen. Natuurengelen werken met mensen samen in het sjamanisme. Zij versterken hun rituelen zodat de trilling en de kracht van de energie toenemen. Ik heb dit ervaren door samen met een stel vriendinnen te trommelen bij volle maan. Een bijzondere ervaring waar ik heel blij van werd.

Sjamanen drum

 

Baden in natuurwater

Er liep een schone beek vlak bij de plek en heb mij elke ochtend daar gewassen. Eerst met mijn voeten erin, dan tot mijn knieën en vervolgens helemaal. Doordat er behalve de waterpomp er geen alternatief was, verlegde ik vanzelf mijn grenzen. Toen ik terugkwam heb ik afgelopen donderdag in Plasmolen gezwommen. Het werkt verkwikkend en geeft je een vitaal gevoel. De natuur en de aardengelen hebben een helende werking en zorgen voor ontspanning en vreugde.

Geplaatst in Blog