Menu Sluiten

Een kaarsje voor jou

kaarsje voor jou

In deze tijd van de Coronacrisis staat de hele wereld stil. Hierdoor gaan we allemaal terug van versnelling 5 naar versnelling 1 of soms zelfs 0. Veel mensen hadden voor deze periode last van stress door hun overdrukke agenda en prestatiedwang vanuit werk of zelfs op het voetbalveld. Veel mensen durfden zich niet ziek te melden op hun werk vanwege druk vanuit de werkgever. Nu is het de omgekeerde wereld. Een aantal mensen is uit overlevingsstrategie in een rap tempo andere technieken gaan toepassen om hun werk te kunnen blijven doen op afstand. Hierdoor gaven zij zichzelf geen rust. Andere schipperen tussen kinderen lesgeven en werken voor de baas en ervaren op deze manier stress. Veel mensen zitten noodgedwongen thuis zonder werk en voelen zich unhappy hiermee. Als je last hebt van angst, zorgen en onzekerheid voel je je alleen en niet verbonden met je omgeving. De inspiratie video helpt je om in verbinding te zijn met je omgeving. 

In verbinding blijven

Graag willen we in verbinding blijven met onze vrienden familie, netwerk en de wereld. Alleen is nu de opdracht: blijf thuis. Om in verbinding te blijven met je zelf en je omgeving kun je elke dag een kaarsje branden. Brand een kaarsje voor de engelen of de hemel of het universum en vraag om licht in je leven en je omgeving en de wereld.
De engelen helpen ook deze mensen in het licht te zetten. Maak een lijst van namen van mensen waarmee je in verbinding wilt blijven.

Door een kaarsje aan te steken stuur je licht naar

    1. je zelf en je naasten,
    2. familie en vrienden,
    3. je werk, netwerk en de wereld.

Persoonlijke ervaring: Toeval?

Nadat ik de video heb opgenomen en ik ook een kaarsje had aangestoken voor een oudere kennis die in quarantaine leeft, werd ik spontaan door haar gebeld. Ze draaide 2 uur later per ongeluk mijn telefoonnummer. Ze was in een appgesprek met haar dochter. Maar door haar vergissing hebben we later op de dag geappt en kwamen we spontaan in contact. Is dit toeval of een antwoord op de vraag aan de engelen. 

Geplaatst in Blog