Menu Sluiten

Derde dag mediteren met Aartsengel Michael

Schild van Aartsengel Michael

Lieve Aartsengel Michael,

Scheid met je zwaard alles van mij wat niet bij mij hoort, zodat ik eenheid in mezelf kan voelen. Ik voel me beschermd door mijn violette cape die alleen maar pure liefde door laat dringen. Blijf bij me en zorg ervoor dat ik en mijn dierbaren veilig zijn.

Verwijder met je zwaard alles wat niet hoort bij moederaarde en wat de natuur uit balans brengt. Maak de koorden los van duistere krachten die negatieve invloed op de aarde en de mensheid hebben. Bescherm ons tegen ontmenselijking en de machten van de techniek en overheersingen. Help mij en de natuurlijke mens in verbinding te staan met het Licht. (Oerbron, Zon, Zon achter de zonnen, universum, Hemel, god, positieve energie, onze goddelijke vonk) Help mij en de natuurlijke mens in harmonie te leven met de natuur. Help mij te concentreren op het positieve, zodat ik tot positieve actie kom.

Hoe meer negativiteit, hoe meer positiviteit

Hoe meer negativiteit we ervaren, hoe meer positiviteit wij tot onze beschikking hebben.
Op de aarde gelden de wetten van Yin en Yang. Als we onze negativiteit en positiviteit in onszelf ervaren kunnen we eenheid in onszelf ervaren. Als we accepteren dat er op aarde zowel positieve als negatieve krachten aanwezig zijn kunnen we eenheid in onszelf ervaren. Hoe groter de duistere krachten zijn hoe meer Licht we kunnen ervaren. We kunnen het licht alleen ervaren als we het vragen aan de engelen of God of de oerbron etc. Als je het moeilijk hebt kijk een paar seconde richting de zon. Je kunt je ogen sluiten en de zon op je gezicht laten schijnen. De zon staat in verbinding met het oorspronkelijke Licht. Daarom is het goed om elke dag een uur te wandelen als de zon hoog staat, dus midden op de dag.

Yin Yang symbool

Yin en Yang buiten de aarde

De aarde is yin en yang en heeft de wetten van eten en gegeten worden. De aarde wordt positief beïnvloed door het Licht. Op dit moment zijn er ook duistere krachten buiten de aarde bezig om ons te beïnvloeden. Daarom heb ik een gebed waar ik vraag om de aarde vrij te maken van deze duistere krachten. De negatieve krachten proberen koorden te leggen via de techniek. Zij proberen macht over ons uit te oefenen. Aartsengel Michael is krachtig genoeg om deze koorden te verbreken. Elke dag opnieuw vragen wij bescherming voor onszelf, de natuurlijke mens, de natuur en de aarde, zodat we de eenheid in onszelf kunnen ervaren.

De natuurlijke mens

De natuurlijke mens leeft vanuit liefde vanuit zijn hart. Hij staat in verbinding met zijn goddelijke vonk en met de natuur. De natuurlijke mens handelt vanuit liefde en heeft respect voor zijn medemens en de natuur en al zijn organismen.

 

Witte bloemen meditatie

Als je het lastig vindt om zelf te mediteren kun je luisteren naar de witte bloemenmeditatie. Deze kun je vinden halverwege de pagina: Beluisteren van de de meditatie. Witte bloemen meditatie

Geplaatst in Blog