Menu Sluiten

Derde dag mediteren met Aartsengel Michael – 2022

Pipi Langkous moedig als Aartsengel Michael

Met frisse moed opnieuw beginnen

Vanochtend werd ik wakker met Pipi Langkous in mijn gedachten. Pipi barst van de levensenergie is sterk en moedig, Eigenlijk is ze net als Aartsengel Michael, voor niets en niemand bang en beschermt ze Tommi en Anika en degene van wie ze houdt. Ze heeft veel gevoel voor humor en dat heeft Aartsengel Michael ook. Alleen wordt daar niet zoveel over geschreven. Ik werd blij wakker. Elke dag kunnen we opnieuw beginnen. Voordat je gaat slapen kun je je engelen om inspiratie vragen.

Hulp vraag aan Aartsengel Michael

Lieve Aartsengel Michael,

Dank je wel dat je me nieuwe mogelijkheden geeft en mij de moed geeft om weer stappen te ondernemen die me blij maken. Ik accepteer mijn verleden en laat dit los. Ik vervul mij met vertrouwen terwijl ik deze veranderingen ervaar. Ik ga met frisse moed verder zodat ik opnieuw kan beginnen.

 

Het licht overwint van het duister

Hoe meer negativiteit we ervaren, hoe meer positiviteit wij tot onze beschikking hebben.
Op de aarde gelden de wetten van Yin en Yang. Als we onze negativiteit en positiviteit in onszelf ervaren kunnen we eenheid in onszelf ervaren. Als we accepteren dat er op aarde zowel positieve als negatieve krachten aanwezig zijn kunnen we eenheid in onszelf ervaren. Hoe groter de duistere krachten zijn hoe meer Licht we kunnen ervaren. We kunnen het licht alleen ervaren als we het vragen aan de engelen of God of de oerbron etc. Als je het moeilijk hebt kijk een paar seconde richting de zon. Je kunt je ogen sluiten en de zon op je gezicht laten schijnen. De zon staat in verbinding met het oorspronkelijke Licht. Daarom is het goed om elke dag een uur te wandelen als de zon hoog staat, dus midden op de dag.

Yin Yang symbool

 

Witte bloemen meditatie

Als je het lastig vindt om zelf te mediteren kun je luisteren naar de witte bloemenmeditatie. Deze kun je vinden halverwege de pagina: Beluisteren van de de meditatie. Witte bloemen meditatie

Geplaatst in Blog