Menu Sluiten

De piramides van Bosnië, een krachtplek

Bosnische piramide

In juli ben ik naar de training van Lightwave in Bosnië geweest. Visoko is een bijzondere krachtplaats; er staan 5 piramides die elkaar versterken. De piramide van de zon, de piramide van de maan, de piramide van draak, de piramide van de aarde en de piramide of love. Op de piramides is een laag begroeiing van ongeveer 1 meter, daaronder liggen stenen. De piramides zijn ontdekt door Dr. Sam Osmanagich. Het zijn de eerste piramides in Europa die ontdekt zijn en zij zijn tevens de oudste en de hoogste van de wereld. De piramides zijn verbonden met ondergrondse tunnels. Meer info

We zijn verschillende keren in de tunnels geweest om te mediteren. De energie is heel zuiver en rustgevend. De Schumann frequentie is daar 7,83 Hz.
De schumannfrequentie is laatste jaren aan het verhogen en geeft veel ruis en onrust in onze omgeving. Hoogsensitieve mensen zijn extra gevoelig voor de verhoging van de resonantiefrequentie. Je wordt in de tunnels niet gestoord door radiogolven. Door de lage Schumann frequentie kom je makkelijk in een diepe meditatie. Onder de piramides ligt een meer. Door de energie van de piramides is het drinkwater zeer zuiver en krachtig waardoor het drinken van het water helend is.
Ik zelf heb er mijn boosheid uit het verleden los kunnen laten en ben tot rust gekomen. We hebben gekampeerd op de piramide van de maan, waar ik twee prachtige vallende sterren met staart heb gezien. Het gebied is een bijzondere kracht plek, waarbij een zachtheid voor me zelf is ontstaan. Het was een bijzondere reis. meer info: de Bosnische piramides helderziend belicht.

Tijdens de training heb ik geleerd met lichtcodes te werken. Dit is een techniek waardoor mensen makkelijk oude patronen kunnen doorbreken. Je hand werkt als een antenne met de kosmos tijdens het werken met de lichtcodes. De lichtcodes zijn een extra tool naast acupunctuur, kruiden, aura chakra-  en sjamanistische behandelingen. In mijn werk is het fijn om mensen te ondersteunen op hun levenspad.

Wil je meer weten over hooggevoeligheid?

Je bent welkom op de workshop meditatie en engelen. 

Geplaatst in Blog