Menu Sluiten

De Wereldwijde meditatie zondag 5 april 04:45 uur

Wereldwijde meditatie

Oproep wereldwijde meditatie

Zondagochtend 5 april 2020 om 04:45 uur Nederlandse tijd

Dit weekend gaan tienduizenden mensen over de hele wereld op hetzelfde tijdstip mediteren. Voor Nederland is dat op 5 april om 04:45 in de ochtendDoel is om het coronavirus te verslaan en een goede gezondheid te bewerkstelligen voor de mensheid en onze planeet. Dit is uniek en nog nooit vertoond op deze schaal. We weten uit wetenschappelijke studies dat collectieve meditaties daadwerkelijk positieve effecten op onze samenleving hebben. Hoe groter de groep hoe effectiever. Mediteren is niet alleen goed voor ieder mens, maar voor de hele omgeving. Daar profiteert iedereen van. Wereldwijd! Daarom is het belangrijk dat deze oproep viral gaat.

De Corona crisis zorgt ervoor dat vele van ons in een angstige staat van bewustzijn verkeren. Omgeven door zorgen over de toekomst, hun naasten en hun financiën. Een angst ook die lijkt toe te nemen nu het virus zich razendsnel verspreidt. De fysieke afstand die we in acht nemen om verder verspreiding te voorkomen. De eenzaamheid die hiermee gepaard gaat. De toenemende druk op de gezondheidszorg, het afscheid wat sommigen van ons moeten nemen, zonder fysiek afscheid te kunnen nemen. Met recht een stressvolle periode in het bestaan van de mensheid.

Een kleine bijdrage met grote gevolgen

Daarom deze oproep tot een wereldwijde meditatie met als doel vrede in jezelf en op de aarde te brengen. Als we ons richten op positieve vibraties, richten we ons op een goede gezondheid van ons zelf en onze omgeving. Als we mediteren verbinden we ons met moeder aarde, ons lichaam en het universum; de zon en de sterren en de hemel. Tijdens de meditatie kunnen we ons ontdoen van negatieve gedachten, angsten en frustraties. We kunnen ons niet alleen fysiek beschermen, maar ook door erop te vertrouwen dat er meer is tussen hemel en aarde dan dat we zelf weten.

Waarom is 5 april om 04:45 uur zo speciaal?

De planeten Jupiter en Pluto bevinden zich dan op dat exacte tijdstip in een bijzondere stand en vormen één lijn. Hierdoor vormt zich een poort in het universum. Via deze hemelpoort kunnen we ons bewustzijn sturen en kunnen we licht en liefde ontvangen om ons zelf en onze omgeving te helen. Wereldwijd zullen meer dan 100.000 mensen tegelijkertijd mediteren en hoe groter deze groep hoe groter de kracht is die we opwekken. 

Ik wil je dan ook uitnodigen om mee te doen met de wereldwijde meditatie. Door samen te mediteren kom je in een extra diepe ontspanning en kun je het helende licht en liefde ontvangen van het universum. Deze hebben we hard nodig om met zijn allen gezond te blijven en om ons positief met elkaar verbonden te voelen.

Let’s make it Viral.

Pluto Jupiter conjunction
Pluto Jupiter staan exact om 04:45 uur op één lijn.

Voorbereidende meditatie

De totale wereldwijde meditatie is 20 minuten. De meditatie, die ik heb ingesproken is een korte voorbereidende meditatie van ca. 8 minuten. Dus je kunt starten op 04:35 uur waardoor je om 04:45 uur in een diepe ontspanning bent. De laatste 12 minuten kun je op eigen wijze invullen en genieten van je reis. De ingesproken meditatie  helpt je te gronden door middel van contact te maken met het kosmisch oog wat gelegen is in je heiligbeen en staartbeen. De meditatie zorgt voor openen van je derde oog en alle chakra’s en dus ook je kruinchakra. Je bent een kanaal van licht en aangesloten op het universum. Dit zorgt voor totale ontspanning en een gevoel van eenheid en verbondenheid met de mensen op aarde. Deze meditatie helpt je om je spirituele weg te gaan, die nodig is voor de verandering op aarde waarin het belangrijk is dat we verbonden zijn met elkaar in liefde en vertrouwen.

Liggende meditatie in bed.

Hierbij kun je gebruik maken van de meditatie, die kunt doen tijdens de wereld meditatie. Je kunt de wekker zetten voor Zondag 5 april om 04.35. De meditatie kun je liggend in je bed doen. Je kunt de meditatie eerder afluisteren als je niet bekend bent met mijn stem en vorm van meditatie. Het is belangrijk om in een meditatie te ontspannen. Als je dat niet lukt door mijn stem, is het beter om een andere vorm van meditatie te kiezen.

Geplaatst in Blog