Menu Sluiten

De magie van Dolfijnen

Dolfijenen

Na een paar prachtige dagen aan de kust van Portugal ben ik vervolgens naar het zuiden afgereisd. Tot nu toe zat ik in een community waar ik samen activiteiten ondernam of alleen. Nu in een tiny house gelegen op een fijne locatie, was ik op mezelf aangewezen. Hier had ik de mazzel dat ik gelijk kon aansluiten bij een intensieve yogales.

Algarve

De magie van Dolfijnen

Het meest indrukwekkende was dat ik op zondagochtend heel vervelend wakker werd en dit na het bezoek aan de dolfijnen totaal was verdwenen. De dag daarvoor had ik een leuke avond met vrienden in Portimao gehad en was ik daar blijven slapen. Ik had een ticket voor de dolfijnen, maar om daar te komen viel me zwaar. Ik wist dat ik een nieuw plan voor mijn vakantie moest maken en weer verder wilde reizen, maar ik had nog niets kunnen beslissen. Ik had mijn zus gebeld en een vriend geapt. Hij zei: Schrijf alles op en geef het aan de dolfijnen. De dolfijnen en de engelen horen bij elkaar. Dus ik heb alles snel in mijn telefoon geschreven:

Brief aan de engelen

31-07-2022

Lieve engelen,

Willen jullie mijn gevoel van eenzaamheid en van alleen zijn meenemen. Dat ik mijn verdriet, mijn zorgen voor de toekomst en voor mijn vakantie kan loslaten.

  • Help mij om een goede invulling van mijn vakantie te vinden 
  • Help mij om de liefde voor mijzelf te voelen en om de juiste partner te ontmoeten
  • Help mij in mijn huidige en nieuwe vriendschappen 
  • Help mij op mijzelf te zijn om te schrijven of te schilderen 
  • Help mij te verbinden met mijn engelen 
  • Help mij te verbinden met mijn bestemming, mijn levenspad 

Help mij acceptatie en aanvaarding van mijn eenzame gevoel en verdriet nu 🐬🙏🏼

Plezier van de dolfijnen is aanstekelijk

Vervolgens ging ik de boot op om de dolfijnen te kijken. Voordat de boot vertrekt wordt er gevraagd is Paula aanwezig. Ik zei heel verbaasd: Ja. Het was heel bijzonder omdat er verder geen enkele naam werd genoemd. Door het noemen van mijn naam en contact te maken met de gids ging ik opeens aan. Ik was er weer. Ik voelde dat mijn gebed wat ik vlak van tevoren heb opgeschreven al gelijk verhoord was. Ik heb op de boot zitten bidden dat we dolfijnen konden ontmoeten. Ook dit gebed is verhoord. Ik heb heel veel dolfijnen gezien die langs onze boot zwommen. Ook volwassen dolfijnen met kleintjes. Het plezier van de dolfijnen is zo mooi om te zien en werkt aanstekelijk. Vanaf dat moment ging mijn vakantie in een stroomversnelling.

Ik ben een dag langer in mijn tiny house gebleven en heb contact gelegd met een Duitse vrouw. Ik ben weer terug gegaan naar de community en heb daar een heerlijke fietstocht door de heuvels gemaakt. Verder met mijn Portugese en Duitste vriendin naar een dansfestival Tradidanca geweest en een heerlijke tijd gehad. 

Geplaatst in Blog