Menu Sluiten

De helende kracht van Orgon energie

Orgon stralen

Tijdens de workshops laten we je kennismaken met de helende kracht van de Orgonstraler. Dit apparaat neemt levensenergie uit de omgeving op, zuivert en versterkt deze en geeft deze via de punt van de straler af aan levende wezens. Het kan zelfs fijnstoffelijke frequenties doorgeven via de orgonbeker, waardoor het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en het lichaam kan ontgiften.

De Orgonstraler past zich aan de energiewaarde van elk individu aan en blokkeert giftige stoffen onmiddellijk. Als ervaringsdeskundige kan ik je vertellen dat de Orgonstraler diepe indruk op me heeft gemaakt. Zozeer zelfs, dat ik het apparaat zelf heb aangeschaft en er bijna dagelijks gebruik van maak binnen mijn praktijk en tijdens workshops.

Tijdens de workshop Ontgiften gebruiken we de Orgonstraler om de verstorende energie van chemische stoffen en vaccinaties te ontstoren. We stellen de Orgone energie in op de klachten en genezing die je wenst, zodat je lichaam weer gezond en vitaal kan worden. De Orgonstraler maakt gebruik van de levensenergie die ons omgeeft en geeft deze versterkt af aan mens, dier of plant.

De orgonbeker kan aan de straler bevestigd worden en voor een optimaal effect kunnen zo ook vitaminen, mineralen, edelstenen, homeopathische middelen en/of de 10 originele orgon ampullen worden toegevoegd.

De Orgonstraler is een bijzonder apparaat dat voor healing en diepe rustgevende meditatie zorgt tijdens de workshops . Kijk in de agenda en ervaar zelf de helende werking van de Orgonstraler. We hopen je daar te zien!

 

Geplaatst in Blog