Menu Sluiten

De belangrijkste Hartenwens

Tot mijn vreugde wil Esther weer haar ervaring met jullie delen.

Vorig jaar waren al mijn hartverlangens uitgekomen en wilde dit nog wel eens mee maken. 10 Januari  was de eerste volle maan van het jaar; de Wolfmaan. De maan is vernoemd naar wolven die in hartje winter steeds dichter bij het dorp van de indianen kwamen. De Indianen hoorden het gehuil van de hongerige wolven tijdens deze volle maan. Tevens was er een gedeeltelijke maansverduistering en stond de maan in het teken van een nieuw begin. Het werd weer een bijzondere avond. Paula gaf een vervolg op deze avond en dat zou zijn op 9 februari. De natuur dacht er bij deze volle maan anders over; de storm Ciara raasde door het land en de workshop werd afgelast. De nieuwe datum werd 9 maart.

Paula vroeg van tevoren om je hartenwensen op te schrijven. Zo kon je er goed over nadenken en er tijdens de meditatie je er verder in verdiepen. Paula had die avond twee vragen mbt een terugblik naar het afgelopen jaar; waar ben je dankbaar voor en wat was minder prettig? Die laatste vraag zag ik niet aankomen en riep een verdrietig gevoel bij me op. Het doel van die vraag was om daar een engelenkaart voor te trekken. En geloof het of niet, de situatie is echt verbeterd. Verder had ik zelf ook een paar vragen aan de engelen. Eén daarvan was of ik de juiste keuze had gemaakt om die week ontslag te nemen. Ik trok de kaart “je bent op de juiste weg”. Bijzonder.

Tot mijn vreugde wil Echter nogmaals haar ervaring met jullie delen. Deze volle maan van 9 maart was bijzonder want het was Super volle eimaan. Dat betekent dat de maan extra groot te zien is vanaf de aarde en dichter bij de aarde staat.

Tijdens deze meditatie hoorde ik; “je mist de belangrijkste wens…”. En dat klopte. Voor mij is niets belangrijker (naast mijn kinderen) om genoeg levensenergie te hebben, dan volgt de rest vanzelf…
Ik ben benieuwd naar de witte bloemen meditatie tijdens de volgende workshop. Misschien tot dan!

Hartelijke groet,

Esther

Geplaatst in Blog