Menu Sluiten

Boodschap van de voorouders van de natuurvolkeren

Sjamaan Zimbabwe 1990

Contact met natuurvolkeren

Zoals ik heb aangekondigd in mijn vorige blogs heb ik meegedaan aan de unieke gebeurtenis de Wereldwijde meditatie. Tijdens de wereldmeditatie kwam ik in contact met de voorouders van de natuurvolkeren. In dit blog kun je lezen over mijn ervaring.
Tijdens de wereldmeditatie werd ik heel diep het matras ingedrukt. Uit mijn handen kwamen witte stralen van krachtige energie. Het duurde even voordat het kosmische licht van uit mijn borst mijn keel passeerde en mijn kruin Chakra opende. 

Ik maakte een reis door het universum:

De cyclus van leven en dood

Ik zag dat de voorouders van de natuurvolkeren zich verenigd hadden. Zij cirkelden samen rond de aarde. Ik zag o.a.

  • Indianen – Amerika
  • Eskimo’s – Noordpool
  • Sjamanen – Mongolië en China
  • Bosjesmannen en stamhoofden – Afrika
  • Kelten – Engeland
  • Aboriginals – Australië

Zij vragen de mensen op aarde zich weer te verbinden met de cycli van de natuur. Daarbij is het ook belangrijk om je te verbinden met de natuurlijke cyclus van leven en dood. Als je kunt ervaren dat er leven is na de dood, word je doodsangst minder groot. Je weet dat je voorouders op je wachten in de overgang naar de hemel. Als je ontdekt dat er geen einde aan het leven is, maar dat de aarde een tijdelijk verblijf is in de fysieke wereld, kun je voorbereid je laatste levensfase ingaan.

Sjamaan Zimbabwe 1990

De oproep van de natuurvolkeren:

  • Dat we de techniek moeten inzetten om in harmonie met de natuur te leven, daarbij rekening houden met de natuurlijke processen zoals klimaat, groei van bomen en planten en dieren.
  • Dat we ons verbinden met de natuurlijke cyclus van leven en dood om voorbereid onze laatste levensfase ingaan.

Schrijfmeditatie tijdens de wereldmeditatie

Na het zien van deze beelden en het luisteren van de boodschap ben ik mijn bed uitgegaan en ben ik gaan zitten schrijven. Deze uitgebreide informatie wil  ik nog bewerken voor publicatie. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van het vervolg, schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

Geplaatst in Blog