Menu Sluiten

Beschermengel achter het stuur

beschermengel achter het stuur

Al het goede komt in drieën

1. Een beschermengel achter het stuur

Gisteren was ik aan het werk in Deelen met mijn laptop om te schrijven over beschermengelen. Het is een fijne plek en ik heb met zon op mijn gezicht kunnen mediteren en schrijven. Eind van de middag reed ik daar weg en voelde opeens de sfeer van de oorlog in dat gebied en het maakte me unheimisch. Toen ik de weg opdraaide, kwam er opeens vanuit links een witte auto heel hard aanrijden. Ik was al een stuk op de weg en dacht nu komt er een klap. We stonden allebei op de rem. Zo’n 10 cm van elkaar stonden we geschrokken stil. Omdat er niets was geraakt, reden we door zonder uit te stappen. Mijn adem stokte in mijn keel en mijn buik was wat verkrampt. De schrik zat goed in mijn lijf. Ik dacht toen ik wat verder door reed, dit is dus mijn beschermengel.

Toen ik s’avonds voor het slapen het boek van Doreen Virtue ‘Gesprekken met engelen” opende om rustig met de engelen te kunnen inslapen, sloeg ik het boek open met het hoofdstuk ongerustheid, waarin de beschermengelen vertellen dat zij het stuur van je over kunnen nemen. Zij stellen me gerust. Ik hoef maar te vragen aan de engelen wat ik wil en zij regelen het. Het gevoel dat de engelen hadden ingegrepen deze middag was levensecht. Ik heb echt ervaren dat mijn beschermengel bij mij is.

beschermengel

Beschermengelen kunnen je vooral helpen als je erom vraagt

Ik vertelde een cliënt mijn verhaal over mijn beschermengel, omdat zij liet weten dat ze het vertrouwen in boven kwijt is geraakt. Ze heeft lichamelijke trauma’s doorgemaakt en nog veel lichamelijke pijn. Ik probeerde haar met mijn verhaal duidelijk te maken dat ook al ervaar je niet meer dat  boven er voor je is, dat je toch om hulp kunt blijven vragen. De engelen kunnen je alleen helpen als je erom vraagt. Het frappante is nadat ik dit verhaal verteld heb de client zegt: “Mijn moeder zag je gisteren rijden vanuit Arnhem”. Het toeval gaf aan dat daar  beschermengel bij haar is. Ze vond het zelf ook bijzonder.

veertje bij mijn auto
wit veertje bij de auto op het moment dat ik mijn cursussen bij Centrum de Appel ging regelen

2. Beschermengelen healen je hart

Toen ik in Deelen aan het werk was heb ik geschreven over mijn moeder. Ik heb haar op mijn 23e verloren. Door de diepe meditatie merkte ik dat ik haar miste en dat doet me nog steeds verdriet. Het pijnlijke is dat ik niet goed afscheid heb kunnen nemen en dat er tussen ons een spanning heeft gehangen. Het is pijn dat met de regelmaat van de seizoenen terugkomt. De online healing die ik s’avonds had bleek over de pijnen van je ouders te gaan. Hoe bijzonder toevallig weer.

3. Beschermengelen bij technische problemen

Nog een toeval deze dag. Het werken in Deelen was samen met andere ondernemers en dat was super inspirerend. Alleen toen ik thuiskwam en mijn laptop wilde openen, kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn oplader was vergeten. De batterij van mijn laptop was bijna leeg. Het irriteerde me vreselijk; het gevoel de controle kwijt te zijn. Later op de avond komt er nog een vriend langs. Ik loop naar beneden en open de deur voordat hij had aangebeld. Ik vertelde dat ik mijn oplader van mijn laptop was vergeten. Uit de auto haalt hij zijn oplader die precies in mijn laptop past. Heel bijzonder dat mijn beschermengel weer aanwezig is. Weet je hoeveel verschillende opladers er zijn? In ieder geval heel veel. Als hij weggaat, is mijn laptop weer opgeladen. De onrust verdwijnt en ik kan lekker gaan slapen. De volgende ochtend is de oplader weer terecht. Een collega had hem per ongeluk in haar tas gestopt.

Dankbaar dat de beschermengelen bij me zijn.

Wil je ook contact met je beschermengelen?

Je kunt meedoen met de workshops over engelen. Kijk op de agenda

meer blogs over engelen:

toeval teken van de engelen

Geplaatst in Blog