Menu Sluiten

Behandeling vaccinatieschade met acupunctuur

Acupunctuur

Vaccinatieschade als bijwerking van de COVID-19 vaccinatie

Volgens de cijfers van Lareb zijn er inmiddels meer dan 229.000 bijwerkingen van de coronavaccins gemeld. Daaronder zijn slachtoffers die blijvend letsel hebben.

 • epileptische aanvallen
 • bloedstolsels: Tia, herseninfarct, trombosebeen
 • auto-immuun reactie
 • Ontsteking van hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis)
 • heftige menstruatieklachten
 • miskramen
 • long- en ademhalingsproblemen

Behandeling vaccinatieschade met Chinese geneeskunde

Volgens de Traditionele Chinese geneeswijze TCG zijn de meeste bijwerkingen van de vaccinatie een gevolg van invasie pathogene Wind-koude of toxische hitte, verergert door een onderliggende zwakke constitutie of chronische ziekte. Al deze factoren worden meegenomen in de Chinese diagnose. Doordat er verschillende Chinese diagnoses zijn, zijn er ook verschillende methodes om de bijwerkingen te behandelen. Het is daarom belangrijk om de tijd te nemen voor een goede diagnose zodat de behandeling op de juiste manier kan worden ingezet.

Publicaties

Journal of Chinese Medicine; 2021(126):25-31, 2021. door Sun P.

Uit dit onderzoek is gebleken dat er verschillende methodes zijn om de bijwerkingen van COVID-19 vaccins te behandelen met Chinese geneeskunde.

Vaccinatieschade

Lichamelijke klachten: Blokkades van bloed, damp of slijm kunnen verstoring van de meridianen geven. Hierdoor ontstaat er een beperkende energiestroom waardoor het lichaam niet meer kan herstellen of voeden. Dit geeft pijnklachten, uitval en vermoeidheid.

 • Blokkades van damp en slijm: Arm niet meer kunnen optillen, vermoeidheidsklachten.
  Behandeling: in een 5-tal sessies heb ik de klachten verholpen door massage en acupunctuur die de blokkade heeft verholpen.
 • Bloedproppen kunnen TIA, herseninfarct of een trombosebeen geven. Er kan uitval ontstaan, dit is te behandelen met acupunctuur en massage.
 • Menstruatieklachten kunnen ontstaan waarbij de menstruatie verergert of weg blijft. Met acupunctuur is dit te behandelen.
  Toezichthouder EMA maakte vrijdag bekend dat menstruatiebloedingen bijwerkingen kunnen zijn van coronavaccins.
 • Vermoeidheid; dit kan ontstann door een onderliggende verzwakte constitutie, chronische ziekte of benauwdheid die verergerd is door de toxische werking van het vaccin.
 • Toxische hitte; De spike-eiwitten die in het vaccin zitten geven een toxische hitte en veroorzaken klachten als allergie, huidklachten, jeuk of verergering van herpes (herpes trekt door van de lip naar het oog).
 • Windkoude geeft benauwdheid, vermoeidheid en dampslijm blokkades in de luchtwegen. Met acupunctuur is dit te behandelen. Ook kunnen Chinese kruiden worden ingezet.

Behandeling op emotioneel en spiritueel niveau

De behandelingen acupunctuur werken door op emotioneel én spiritueel niveau. Het is belangrijk dat je bij vaccinatieschade geen last hebt van boosheid, frustratie of verdriet. Emoties zorgen voor stagnatie van de energiestroom van de meridianen. Met acupunctuur en aura chakra behandeling kan ik er voor zorgen dat je weer verbinding voelt met de hogere en genezende krachten. Je verbinding met de spirituele wereld wordt hersteld. Je lichtkanaal gaat weer open. Je zelfgenezende vermogen wordt geactiveerd door het activeren van de meridianen. Vertrouwen in een blakende gezondheid is belangrijk voor het herstel.

Behandeling long- Covid of bijwerkingen van Corona

Blogs over vaccinatie schade

 

Sites over vaccins

Geplaatst in Blog